Nejprodávanější tituly v roce 2024
zdraví a výchova dětí

Tvořivé rodičovství - 11%
(1x)

Tvořivé rodičovství, které představuje Catherine Dumonteil Kremer, je rodičovství vědomé, radostné a láskyplné. Bude vás provázet otázkami a pochybnostmi i touhou dítě respektovat. Nabízí praktické alternativy k výchovnému násilí.

zdraví a výchova dětí

Tvořivé rodičovství

294 Kč
262 Kč
Logopedie pro nejmenší - 11%
Pracovní sešit plný her, doplňovaček, obrázků a úkolů pro rozvoj komunikačních dovedností a výslovnosti. Logopedie není jen nácvik správné výslovnosti.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

179 Kč
159 Kč
Jedineční lidé - 11%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
zdraví a výchova dětí

Jedineční lidé

268 Kč
238 Kč
Výchova charakteru a výuka ctnosti ve školách - 11%
Dobrý charakter lze vyučovat. Ctnosti, které ho tvoří, bychom měli záměrně rozvíjet nejen v rodině, ale i ve škole, a to jak v předmětech k tomu speciálně určených, tak skrze celou školní kulturu, napříč všemi předměty.
zdraví a výchova dětí

Výchova charakteru a výuka ctnosti ve školách

332 Kč
295 Kč
50 pilířů dospělosti - 11%
(1x)
Co to vlastně znamená být dospělý? Není to něco, co dostáváme spolu s občankou. 50 pilířů dospělosti je kniha o cestě ze závislosti na rodičích, partnerech, dětech a všech iluzích.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

50 pilířů dospělosti

314 Kč
279 Kč
Manuál pro moderní mámy - 11%
Co všechno může udělat matka, aby její dcera vyrůstala a žila svobodně a rovnoprávně? Německá pedagožka Susanne Mierau přichází s návodem, jak vychovat sebevědomé ženy, které se nebudou bát měnit svět. Jde o první knihu z nové edice časopisu Heroine.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Manuál pro moderní mámy

449 Kč
399 Kč
Lidský vztah a jeho role při řešení problémů - 11%
Zkušený autor, poradenský psycholog, nabízí rodičům, stejně jako pedagogům z mateřských a základních škol, inspiraci ve formě popsaných a vyřešených problémů bez účasti odborných pracovišť.
zdraví a výchova dětí

Lidský vztah a jeho role při řešení problémů

224 Kč
199 Kč
Děti vaří - 11%
Obrázková kuchařka Děti vaří přináší sadu jednoduchých receptů, které zvládnou i samy děti. Sada obsahuje celkem 14 receptů na přípravu jídel od snídaně až po večeři. Každý je vytištěn na samostatném papíru – pro snadnější orientaci.
zdraví a výchova dětí

Děti vaří

347 Kč
308 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Rodičovství jako cesta - 11%
Všestranný průvodce pro rodiče, kteří chtějí naslouchat dětem i sobě. Když se člověk stane rodičem, vykročí na dlouhou cestu do neznáma, která zdaleka není jen vyhlídková.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Rodičovství jako cesta

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 874 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 88 > >>