Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
ostatní sporty

Běžci z nadoblačných výšin - 11%
Jak je možné, že právě Etiopie dává světu tolik skvělých vytrvalostních atletů? Mladý antropolog se vydává do této africké země, aby se tu více než rok věnoval terénnímu vědeckému výzkumu ve svém oboru přímo mezi špičkovými běžci.
ostatní sporty

Běžci z nadoblačných výšin

322 Kč
286 Kč
Pilates živě - 11%
(1x)
Objevte pohyb, který změní (nejen) vaše tělo. Objevte cvičení, u kterého vydržíte! V této knize nečekejte anatomii, ani teorii o bodybuildingu.
ostatní sporty
Ukázky

Pilates živě

359 Kč
319 Kč
Rozehraný život - 11%

Lubomír Kaválek byl jedním z největších českých šachistů všech dob – a jeho paměti nazvané Rozehraný život nabízejí fascinující vhled do jeho života. Kaválkova šachová kariéra slibně začala v Československu a vyvrcholila v USA.

ostatní sporty
Ukázky

Rozehraný život

529 Kč
470 Kč
Basketbal - 11%
Kniha Basketbal. Velký americký příběh zachycuje zásadní momenty dějin slavných klubů. Ale nejprve se vrací na začátek, před Vánoce 1891, kdy se nápad na novou hru zrodil v hlavě Jamese Naismithe. A co bylo pak? Kdy vznikla NBA a jak stoupal věhlas ?
ostatní sporty
Ukázky

Basketbal

1 077 Kč
958 Kč
Nahoře fouká - 11%
Inspirativní průvodce životem nejen pro ženy, které chtějí jít vlastní cestou. Proč by si měl člověk, pokud stojí na křižovatce a může se svobodně rozhodnout, vybrat tu těžší cestu? Jak moc je důležité pracovat v životě se strachem?
ostatní sporty

Nahoře fouká

449 Kč
399 Kč
Nezapomenutelné sportovní události - 11%
Velká řádka sportovních momentů zůstala navěky ztracená propadlišti dějin, ovšem jsou i takové momenty ze světa sportu, které nebudou nikdy zapomenuty.
ostatní sporty
Ukázky

Nezapomenutelné sportovní události

269 Kč
239 Kč
Příběhy Staré dámy - 11%
(3x)
Již pošesté vychází výpravná kniha Příběhy Staré dámy, v níž sportovní novinář a publicista Tomáš Macek přibližuje 100 ročníků Tour de France. Jako vůbec první česká publikace mapuje historii i současnost tohoto nejslavnějšího cyklistického závodu.
ostatní sporty

Příběhy Staré dámy

1 077 Kč
958 Kč
Sportovní psychologie - Průvodce teorií a praxí pro mladé sportovce, jejich rodiče a trenéry - 11%
Netradičně zpracovaná monografie nabízí čtenáři pohled do světa mladých sportovců a trenérů, seznamuje ho s tématy psychologie sportu (sportovní a mentální trénink, psychická příprava, sexualita.
ostatní sporty

Sportovní psychologie - Průvodce teorií a praxí pro mladé sportovce, jejich rodiče a trenéry

413 Kč
367 Kč
Bez frází - 11%
Druhé doplněné vydání bestselleru s dějovými dovětky aktualizovanými až do začátku roku 2021 a oproti původnímu vydání i s jedním příběhem navíc.
ostatní sporty

Bez frází

539 Kč
479 Kč
Živý mýtus Roger Federer - 11%
O „nejlepším tenistovi všech dob“ vyšla již řada publikací a článků, převážně od sportovních novinářů, ale pohled Milana Hanuše je v tomto kontextu ojedinělý stylem i pojetím.
ostatní sporty
Ukázky

Živý mýtus Roger Federer

447 Kč
398 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 180 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>