Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
kariéra

Teorie sociální práce I - 11%
Sociální práce patří v současnosti k progresivně se rozvíjejícím vědním disciplínám a pomáhajícím profesím.
kariéra

Teorie sociální práce I

296 Kč
263 Kč
Rokovy výlety do historie - 11%
Kniha je zajímavou kombinací současnosti a minulosti. Jednou linií jsou kouzelné výlety hlavního hrdiny Roka do různých historických epoch, kdy se seznamuje se životem na dvorech nejslavnějších panovníků v dějinách...
kariéra

Rokovy výlety do historie

179 Kč
159 Kč
Cesta k sobě aneb Jak využít potenciál svůj i organizace
Robert Zagożdżon ve své knize poukazuje na to, jak jsou v životě důležité konání a odvaha, abychom dosáhli nějaké změny. To samé platí i o rozhodnutích, která každodenně činíme. Jsou to ty nejdůležitější ctnosti, bez kterých vše ostatní ztrácí na své
kariéra

Cesta k sobě aneb Jak využít potenciál svůj i organizace

44 Kč
Rukověť dobrého interního lektora

Práce učitele je nádherná, protože lidský potenciál je nekonečný, ale ne všichni jej umí využít. Když jim v tom pomůžete, budou si vaši práci cenit nadevše.

kariéra

Rukověť dobrého interního lektora

89 Kč
Management - 11%
Praktická a čtivá publikace se zaměřuje na klíčové oblasti managementu. Je určena studentům vysokých škol a MBA studií, manažerům a podnikatelům. Nejprve se seznámíte s problematikou organizování.
kariéra

Management

287 Kč
255 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
27 manipulativních technik - 14%
Jaké jsou nejčastější manipulativní techniky? Jak rozpoznat pokusy o manipulaci? Jak se manipulaci elegantně a účinně bránit? V čtivé a praktické příručce najdete 27 manipulativních technik a návody, jak se před nimi chránit.
kariéra

27 manipulativních technik

278 Kč
239 Kč
Zakázaná rétorika - 14%
Rétorické triky a manipulace jsou v pracovním prostředí, ale také v podnikání, politice, médiích nebo jiných společenských oblastech na denním pořádku. V knize, která je bestsellerem v západní Evropě, najdete třicet nejúčinnějších manipulativních technik
kariéra

Zakázaná rétorika

371 Kč
319 Kč
Agilní lídr - 11%
Renomovaná agilní koučka Zuzana Sochová představuje dovednosti a techniky, které potřebujete, abyste se stali agilním lídrem.
kariéra
Ukázky

Agilní lídr

711 Kč
632 Kč
Agilní metody řízení projektů - 11%
Pracujete jako vývojáři v týmu?
kariéra
Ukázky

Agilní metody řízení projektů

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>