Nejprodávanější tituly v roce 2024
horory

O princezně, která žrala mrtvoly - 11%
V této knize nalezne čtenář dvacet krutých pohádek, vždy poněkud hrůzných až hororových.
horory

O princezně, která žrala mrtvoly

257 Kč
229 Kč
Řbitov zviřátek - 11%
(2x)
Někdy je lepší být mrtvý Rodina Creedových se přestěhuje z Chicaga a usadí se v půvabném venkovském domě ve státě Maine. Otec je lékař, má zajímavou práci, krásnou manželku a dvě roztomilé děti.
horory

Řbitov zviřátek

378 Kč
336 Kč
Šeptající mrtví - 11%

Slyší jejich šepot…

Keira je bez domova, pronásledovaná a zoufale se snaží uniknout prudké bouři. Útočiště najde v opuštěné zahradníkově chatce. Ta stojí na okraji hřbitova a ze všech stran ji obklopují hroby.

horory

Šeptající mrtví

314 Kč
279 Kč
Berserk 15 - 11%
Od Zatmění uplynuly dva roky a Guts se potýká s lidožravými „elfy“ z Mlžného údolí. Boj však zdaleka není přímočarý a když Guts odhalí děsivé tajemství děsivých létajících příšerek, uvědomí si, že stojí před daleko mocnějším nepřítelem...
horory

Berserk 15

269 Kč
239 Kč
Jáma a kyvadlo a jiné povídky - 20%
Sugestivní vyprávění o obsedantních vášních a závislostech, hrůze z předčasného pohřbu, o ponurém domě, jenž se i s posledními potomky šlechtického rodu pomalu rozpadá, o vězni, který je odsouzen ke strašlivě krutému trestu smrti, napíná a děsí čtenáře už více než sto padesát let. Výbor povídek slavného amerického prozaika Edgara Allana Poea představuje sedmadvacet fantastických, mystických, hororových, tragikomických, groteskních i detektivních příběhů, které nestárnou a získávají si srdce čtenářů i dnes.
horory
Ukázky

Jáma a kyvadlo a jiné povídky

349 Kč
279 Kč
Noční host - 11%
(3x)
Sbírka tajemných a strašidelných próz neprávem pozapomenutého autora, který uměl citlivě postihnout přízračnost českého venkova.
horory

Noční host

341 Kč
303 Kč
Pod Kupolí - 11%
(2x)
Malé městečko odřízne od okolního světa neproniknutelná bariéra neznámého původu a obyvatelé jsou náhle ponecháni svému osudu. Ovzduší je postupně znečišťováno, zásoby se tenčí, energetické zdroje docházejí, pokusy o proražení bariéry jsou marné.
horory

Pod Kupolí

558 Kč
496 Kč
Strašidelná Šumava - 11%
Podivné strašidelné příběhy z ponurých šumavských hvozdů.
horory
Ukázky

Strašidelná Šumava

314 Kč
279 Kč
V horách šílenství H. P. Lovecrafta 1 - 11%
(1x)
Román V horách šílenství je cestou do nitra Lovecraftova mýtu – do hlubokých jeskyní a ještě hlubších propastí času na nehostinném kontinentu, kde je uchována tajná historie naší planety.
horory

V horách šílenství H. P. Lovecrafta 1

404 Kč
359 Kč
Carrie - 11%
Kultovní dílo mistra hororu Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít.
horory

Carrie

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 253 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 26 > >>