Nejprodávanější tituly v roce 2024
hudba

Dějiny klavírního umění
Publikace je určena především studentům a pedagogům hudebních akademií, ale též učitelům Základních uměleckých škol s využitím i na konzervatořích a studujícím hudební výchovy na pedagogických fakultách.
hudba

Dějiny klavírního umění

324 Kč
Hudba ohně
(2x)
Rozšířené a upravené vydání kultovní hudební publikace, která oslavila jedenáct let od prvního vydání. Hudba ohně dává českému čtenáři možnost získat ucelený přehled o dějinách černošské hudby.
hudba
Ukázky

Hudba ohně

404 Kč
Potichu si zpívám
Ian Anderson, legenda artrocku a frontman Jethro Tull, kompletně shromáždil všechny texty, které napsal pro Jethro Tull i pro svou sólovou tvorbu. Sbírku provází sada fotografií, pořízených samotným Ianem. Česko-anglické vydání.
hudba

Potichu si zpívám

899 Kč
Barokáři
(1x)
Historicky poučená (autentická) interpretace se během posledních let etablovala jako autonomní a inspirativní proud uvnitř klasické hudby.
hudba

Barokáři

228 Kč
Ukulele pro každého
Na ukulele mohou hrát hudebníci všech úrovní. Od úplných nováčků, kteří nikdy neměli hudební nástroj v ruce, po pokročilé umělce, kteří si chtějí „rozšířit svůj repertoár“.
hudba

Ukulele pro každého

179 Kč
Punk & hardcore
Od vzniku punku uplynulo čtyřicet let. Mnozí jeho protagonisté jsou po smrti, mrtvý ale pořád není. Jaký byl a jaký je?
hudba

Punk & hardcore

223 Kč
Od operety k muzikálu
(1x)
Jak se vvyvíjela poválečná podoba českého zábavněhudebního divadla? Všechno začíná v okamžiku, kdy výnosy ministra Zdeňka Nejedlého zbavily toto divadlo jednoho z jeho základních atributů – soukromopodnikatelského systému provozování.
hudba

Od operety k muzikálu

216 Kč
Nenech se zas oblbnout
(1x)
Kniha rozhovorů s předními představiteli amerického hard core punku nejen o hudbě, ale především o jejich názorech, o jejich postoji ke společnosti, pohledu na politiku, na Spojené státy, i na samotné punkové hnutí.
hudba

Nenech se zas oblbnout

268 Kč
Divergent Conduction
Smyslem této publikace je přiblížit a zpřístupnit oblast kolektivní hudební improvizace jako tvůrčího principu. Publikace je určená profesionálním hudebníkům, odborné i laické veřejnosti, lektorům hudby, studentům a všem zájemcům hudební tvorby.
hudba

Divergent Conduction

144 Kč
Slyšet a myslet u klavíru

Práce na rozvoji talentu interpreta – klavíristy. Kniha poskytuje komplexní pohled na problematiku rozvíjení talentu klavíristy, a to propojením psychologických aspektů s hudebně-teoretickými, interpretačními i klavírně-technickými.

hudba

Slyšet a myslet u klavíru

233 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 139 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 14 > >>