Nejprodávanější tituly v roce 2024
hudba

1964: Oči bouře
(2x)
Unikátní velkoformátová dárková kniha fotografií a vzpomínek sira Paula McCartneyho z přelomového období legendárních The Beatles.
hudba
Ukázky

1964: Oči bouře

1 349 Kč
Jsi krásná a jsi samotná
(1x)
Nico (vlastním jménem Christa Päffgen) – tajemná zpěvačka, neustále se měnící mýtus: herečka uměleckých filmů, vyhledávaná modelka, Dietrichová punku, Femme Fatale, Chelsea Girl, Garbo gotiky, poslední bohémka, heroinová narkomanka.
hudba

Jsi krásná a jsi samotná

719 Kč
Klavírní myšlení Ivana Klánského
Kniha představuje významnou osobnost současného pianistického umění, prof. Ivana Klánského. Pojednává o jeho tvůrčím a pedagogickém zrání, životní cestě od jeho prvních klavírních krůčků přes studia na konzervatoři a AMU v Praze.
hudba

Klavírní myšlení Ivana Klánského

261 Kč
Praha beatová
V druhé polovině 50. let přišel do Prahy rock'n'roll. Následujících několik desetiletí, maskován termínem big beat (který posléze zmutoval v libozvučnou českou verzi bigbít), významně ovlivňoval kulturní život v metropoli.
hudba
Ukázky

Praha beatová

806 Kč
Slayer - Biografie
A je to tady! První kniha o legendě trash metalu Slayer vydaná v České republice se k vám řítí rychlostí jejich kytarových riffů. Zavzpomínejte s námi na začátky trash metalu, kdy se zrodila legenda a vznikala nezapomenutelná alba.
hudba

Slayer - Biografie

674 Kč
Ušima střední třídy
(1x)
Jak by zněl soundtrack k období změn přelomu osmdesátých a devadesátých let? Proč byly některé hudební žánry chápány jako progresivní a jiné naopak jako odkazující buď k minulosti anebo těm částem společnosti, jejichž vliv bylo vhodné vytěsnit?
hudba

Ušima střední třídy

441 Kč
Vliv současných flétnových technik na kvalitu tónu
Publikace se zaměřuje na možnosti pedagogické aplikace současných flétnových technik. Kvalita a barva tónu je velmi důležitá pro každého hudebníka, neboť vyjadřuje jeho individualitu a identitu.
hudba

Vliv současných flétnových technik na kvalitu tónu

261 Kč
Beethoven
Lze ještě říct něco nového o skladateli, který se řadí po bok velikánů, jako jsou Shakespeare a Dante? Beethovenových životopisů je celá řada, ale odvážná kniha muzikoložky Laury Tunbridge je jiná ...
hudba

Beethoven

358 Kč
Kniha dní
(1x)
Osobitá a dojemná kniha od autorky titulů Just Kids a M Train obsahuje na 365 fotografií a zamyšlení, jež dokládají jedinečnou estetiku Patti Smith. Inspirací pro vznik tohoto díla byl autorčin populární profil na Instagramu.
hudba

Kniha dní

539 Kč
Ukryto v pásech
Kolektiv teoretiků, badatelů, kurátorů i tvůrců přibližuje nejrůznější společensko-politické, historické a technické aspekty elektroakustické kompozice v české oblasti bývalého Československa.
hudba

Ukryto v pásech

Petr Ferenc (ed.)
269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 139 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>