Nejprodávanější Kniha v roce 2024
beletrie

Šikmý kostel - 11%
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
beletrie

Šikmý kostel

314 Kč
279 Kč
Dívčí válka 4 - 11%
Důležitá, nedobytná pevnost v držení katolíků - Vyšehrad. Husitské vojsko vedené hejtmanem Janem Žižkou se Vyšehrad bezúspěšně snaží dobýt.
beletrie
Ukázky

Dívčí válka 4

223 Kč
198 Kč
Poslední jednorožec - 11%
(1x)
Poslední jednorožec, slavná kniha Petera S. Beagla plná poetiky, čar a kouzel, v sobě skrývá také spoustu lehce humorného nadhledu, což je natolik neotřelá a pestrá kombinace, že se dodnes po právu těší celosvětové oblibě.
beletrie
Ukázky

Poslední jednorožec

358 Kč
318 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 11%
(3x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

beletrie
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

538 Kč
478 Kč
Dívčí válka 1 - 11%
(1x)
České království roku 1420. Dvanáctiletá Šárka, jež i po brutálním znásilnění jako jediná přežila z katolíky nemilosrdně vyvražděné vesnice, nachází záchranu u největšího českého vojevůdce Jana Žižky a jeho hrdinné husitské armády.
beletrie
Ukázky

Dívčí válka 1

223 Kč
198 Kč
Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí - 11%
(9x)

Autorka představuje knižní podobu vtipně a s nadhledem vyprávěných příběhů ze života indiánů kmene Čerokí o velké rodině, muži a dětech, společně žijících na půdě, která indiánům po staletí patří, uprostřed hlubokých lesů v Severní Karolíně.

beletrie
Ukázky

Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí

313 Kč
278 Kč
Tatínek a moře - 11%
Tatínek a moře je poslední kniha, kterou Tove Janssonová o muminech napsala. Už od samého začátku je jiná než ostatní — rodina (tatínek, maminka, muminek a malá Mia) opustí údolí a odpluje na nehostinný ostrov...
beletrie
Ukázky

Tatínek a moře

313 Kč
278 Kč
Fotbalové pohádky Zdeňka Folprechta - 11%
(1x)
Geniální Leo Massi, nervózní brankář Tomáš Vaclín a sebevědomý lev Kristián v hlavní roli? V pohádkách bývalého hráče Zdeňka Folprechta žádný problém! Knížku veselých fotbalových příběhů si zamilují děti i dospělí.
beletrie
Ukázky

Fotbalové pohádky Zdeňka Folprechta

314 Kč
279 Kč
Jáma
(3x)
Kříďák, drásavý a děsivý psychothriller C. J. Tudor, se stal nejúspěšnější knižní prvotinou roku 2018. Nyní je tu Jáma, příběh, v němž autorka co do hrůznosti a napětí ještě přitvrdila...
beletrie

Jáma

53 Kč
Cesta - 11%
Svět pohltila apokalypsa. Trosky, popel a mrtví lidé. A otec se synem tlačí pustinou nákupní vozík se vším jejich majetkem. Deštěm, sněhem a mrazem kamsi na jih, na pobřeží, snaží se proklouznout mezi kanibaly a divokými tlupami.
beletrie
Ukázky

Cesta

628 Kč
558 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>