Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
děti a mládež

Příšerná teta - 20%
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
děti a mládež
Ukázky

Příšerná teta

198 Kč
158 Kč
Enola Holmesová - Případ záhadného psaní - 20%
Zatímco Enola pátrá po zmizelé lady Blanchefleur del Campo, její bratr Sherlock pátrá po ní.
děti a mládež
Ukázky

Enola Holmesová - Případ záhadného psaní

209 Kč
167 Kč
Osud hněvu a plamene - 20%
Zručná zlodějka Romeria krade šperky pro newyorskou mafii. Po sérii záhadných událostí se však ocitne v říši soupeřících trůnů, válčících elfských společenství a živelné magie.
děti a mládež
Ukázky

Osud hněvu a plamene

349 Kč
279 Kč
Divné děti a smutná kočka - 20%
(1x)
Na tohle prázdninové dobrodružství nezapomenete. Mila s Petrem jsou pořád divní a pořád se spolu kamarádí. Poslední týden prázdnin tráví s Milinými rodiči na chalupě na venkově, kde se seznámí s dětmi od sousedů.
děti a mládež
Ukázky

Divné děti a smutná kočka

369 Kč
295 Kč
Musím tě zradit - 20%
(7x)
Rumunsko, 1989. Sedmnáctiletý Cristian Florescu sní o tom, že se stane spisovatelem, ale Rumuni nemají svobodu snít. Režim diktátora Nicolaea Ceauşesca provází izolace a strach. Na Cristiana se zaměří tajná policie a nutí ho, aby donášel na své blízké.
děti a mládež
Ukázky

Musím tě zradit

244 Kč
195 Kč
Aréna smrti - 20%
(4x)
Jmenuji se Katniss Everdeenová a posílají mne zemřít. V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou.
děti a mládež
Ukázky

Aréna smrti

279 Kč
223 Kč
Ten, kdo stojí v koutě - 20%
Když člověk stojí v koutě, může si všimnout spousty úžasných věcí. Ale pak přijde chvíle, kdy je třeba vykročit na parket a začít opravdu žít...
děti a mládež
Ukázky

Ten, kdo stojí v koutě

179 Kč
143 Kč
Potom - 20%
(2x)
Morris Gleitzman líčí v druhém svazku pětidílné řady život v okupovaném Polsku z dětsky naivní perspektivy malého hrdiny, což činí jeho vyprávění ještě silnější.
děti a mládež
Ukázky

Potom

139 Kč
111 Kč
Královna stínů - 20%
(2x)
Ztratila všechny, které milovala. Celaena Sardothien se vrací zpátky do říše a jediné, po čem touží, je pomsta. Brzy si ovšem uvědomí, že ve hře je mnohem víc – musí osvobodit prince Doriana, kterého pomocí magie ovládá král ze skleněného hradu.
děti a mládež
Ukázky

Královna stínů

299 Kč
239 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 691 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 70 > >>