Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
děti a mládež

Dotek temnoty - 20%
(1x)
Persefona sice je bohyní jara, ale květiny při jejím doteku usychají. Doufá, že bude moct žít nový život v přestrojení za novinářku.
děti a mládež
Ukázky

Dotek temnoty

319 Kč
255 Kč
Percy Jackson – Bitva o labyrint - 20%
Jmenuji se Percy Jackson… Je mi skoro 15. Svět kolem se zdá být čím dál nebezpečnější. Tábor polokrevných už není, co býval. Luke s Kronovou armádou se snaží dostat se za jeho hranice.
děti a mládež
Ukázky

Percy Jackson – Bitva o labyrint

279 Kč
223 Kč
Percy Jackson – Poslední z bohů - 20%
(2x)
Jmenuji se Percy Jackson… Blíží se mé šestnácté narozeniny. V Táboře polokrevných však nechystáme oslavy, nýbrž výpravu do války. A místo blahopřání jsem si vyslechl dávné temné proroctví, které mi všichni tak dlouho tajili.
děti a mládež
Ukázky

Percy Jackson – Poslední z bohů

279 Kč
223 Kč
Pes s drdolem - 20%
V jedinečné sbírce grónských pohádek a mýtů najdete – až na několik výjimek – texty v češtině dosud nepublikované. Jejich rázovitost vyplývá ze specifického způsobu života Inuitů v drsných přírodních podmínkách.
děti a mládež
Ukázky

Pes s drdolem

269 Kč
215 Kč
Ranhojička - Zrádci krve - 20%
Kiva si myslela, že ví, co chce – pomstu. Ale pocity se mění, lidé se mění… všechno se změnilo. Po tom, co se stalo v paláci, zoufale touží zjistit, zda jsou její přátelé a bratr v bezpečí. Mohou jí vůbec ještě někdy odpustit?
děti a mládež
Ukázky

Ranhojička - Zrádci krve

329 Kč
263 Kč
Sofiin svět - 20%
(2x)
Román o dějinách filosofie. Norský učitel kombinací zdánlivě neatraktivních témat, jako jsou dějiny filosofie a příběh dospívání patnáctileté dívky, vytvořil knížku, která slaví mezi čtenáři neuvěřitelný úspěch. V roce 1995 se stala nejprodávanější knihou na světě.
děti a mládež
Ukázky

Sofiin svět

209 Kč
167 Kč
Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
děti a mládež
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Mlčící fontány - 20%
(5x)
Madrid, píše se rok 1957. Španělsko za diktatury generála Franca skrývá temné tajemství. Do země proudí turisté a zahraniční obchodníci lákáni na slunce a víno.
děti a mládež
Ukázky

Mlčící fontány

279 Kč
223 Kč
Klub divných dětí - 20%
(1x)
Mila, Petr, Katka a Franta jsou divní. Nebo si to o nich aspoň ostatní myslí.
děti a mládež
Ukázky

Klub divných dětí

249 Kč
199 Kč
Bohové Olympu – Hádův chrám - 20%
(1x)
Čas se krátí… Bránu Smrti, tajemný průchod mezi světem živých a mrtvých ovládla Gaia se svými pomocníky. Zástupy nestvůr proudí na zem a chystají se převzít vládu nad světem.
děti a mládež
Ukázky

Bohové Olympu – Hádův chrám

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 691 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 70 > >>