Nejprodávanější Kniha v roce 2024
sci-fi

Ravenor
Strhující příběh inkvizitora Gideona Ravenora a jeho týmu vražedně výkonných operativců, kteří se snažící rozkrýt všechny články nekalého obchodu s nebezpečnou drogou, představuje ponurou vzdálenou budoucnost světa Warhammeru 40 000 v celé její šíři.
sci-fi

Ravenor

341 Kč
Space opera
Sbírka scifi povídek.
sci-fi

Space opera

266 Kč
Stroj času / Ostrov Dr. Moreaua
(1x)
„Stroj času" vypráví o krkolomné pouti časem svérázného vynálezce a klade otázky o mezích vývoje lidské civilizace. „Ostrov Dr. Moreaua" rovněž přesahuje žánr dobrodružného románu.
sci-fi

Stroj času / Ostrov Dr. Moreaua

329 Kč
Šestá hlídka
Moskevské ulice zase přestaly být bezpečné. Upíři opět útočí na nevinné lidi. Ve jménech obětí se ukrývá zašifrovaný vzkaz určený pouze pro Světlého Antona. Kdo ale vzkaz poslal?
sci-fi
Ukázky

Šestá hlídka

268 Kč
Útok titánů 11
Titáni, kteří před pěti lety způsobili zkázu zdi Maria, se vracejí – a jejich cílem není nikdo jiný než Eren. Ten však už dávno není tím vyděšeným dítětem, co dřív, a oba jeho protivníci se o tom brzy přesvědčí na vlastní kůži...
sci-fi

Útok titánů 11

206 Kč
Útok titánů 12
Průzkumníci vyrážejí Erenovi na pomoc do Lesa titánů, kde před nedávnem tolik z nich položilo život. Zatímco jeho přátele plánují záchrannou akci, Eren v sobě objevuje netušené schopnosti, které by mohly pomoci zvrátit situaci v jeho prospěch.
sci-fi

Útok titánů 12

206 Kč
Volání do zbraně
Poručík Travis Long z Mantichrského královského námořnictva je člověk, který má rád uspořádaný vesmír. Takový, kde se lidé řídí pravidly. Naneštěstí žije ve skutečném vesmíru.
sci-fi

Volání do zbraně

314 Kč
Vrabec
Legendární komiks Václava Šorela s názvem Vrabec o mladém skautu Janu Nováčkovi, který touží stát se válečným pilotem, začal vycházet nejprve v časopise ABC.
sci-fi

Vrabec

260 Kč
2084 - Konec světa
(1x)
Rozlehlá říše Abistán vděčí za své jméno prorokovi jménem Abi, „vyslanci“ samotného Yoláha na Zemi. Říše funguje díky všeobecné amnézii obyvatel a podřízení se „jedinému Bohu“.
sci-fi
Ukázky

2084 - Konec světa

250 Kč
Armabetton
(6x)
Když se řekne beton, zní to bezpečně a solidně. Ani opravdu velké množství betonu člověka nevyděsí. Miliony tun betonu ve vesmíru nedaleko naší planety vás také o spánek nepřipraví. Ale co když se ta obrovská hmota začne pohybovat k Zemi?
sci-fi

Armabetton

179 Kč
Zobrazuji 501 - 510 z 587 položek
<< < 1 .. 49 50 51 52 53 .. 59 > >>