Nejprodávanější Kniha v roce 2024
sci-fi

Insomnie
Snažím se žít normální život, věřte mi. Přes den mi to jde. Rozdávám úsměvy, podpisy a smlouvy na nové knihy. Jakmile ale všichni odejdou do světa, ve kterém pro mě není místo, musím si najít nějakou zábavu… Pětadvacet let bez spánku.
sci-fi

Insomnie

179 Kč
Jas kvasaru
Jmenuji se Natálie St. Pierre. Jsem dvojitou agentkou – konsorcium OROS, nemilosrdně prosazující zájmy Vesmírné asociace, si stejně jako koloniální špionáž myslí, že pracuji pro něj. Pravda je, že pracuji jen sama pro sebe.
sci-fi

Jas kvasaru

268 Kč
Jednou budeš Arab 2
(3x)
Píše se školní rok 1984–1985 a Rijád nastupuje do školy. Zatímco v prvním díle (1978–1984) putoval malý hrdina se svou rodinou mezi Libyí, Bretaní a Sýrií, druhý díl je především o životě v Sýrii.
sci-fi
Ukázky

Jednou budeš Arab 2

315 Kč
Malý princ a Hadova planeta

Malý princ s Liškou brázdili vesmírem křížem krážem a pomáhali obyvatelům jiných planet v boji se zlým Hadem. Nyní se ocitá v nebezpečí samotná planeta Malého prince B612, ale zejména její obyvatelka, princova milovaná přítelkyně Růže.

sci-fi

Malý princ a Hadova planeta

179 Kč
Moonlocket
(4x)
When infamous escapologist Jack Door breaks out from Pentonville Prison, he sets out for the town of Brackenbridge, determined to find his missing treasure - the Moonlocket.
sci-fi

Moonlocket

194 Kč
Ravenor
Strhující příběh inkvizitora Gideona Ravenora a jeho týmu vražedně výkonných operativců, kteří se snažící rozkrýt všechny články nekalého obchodu s nebezpečnou drogou, představuje ponurou vzdálenou budoucnost světa Warhammeru 40 000 v celé její šíři.
sci-fi

Ravenor

341 Kč
Space opera
Sbírka scifi povídek.
sci-fi

Space opera

266 Kč
Stroj času / Ostrov Dr. Moreaua
(1x)
„Stroj času" vypráví o krkolomné pouti časem svérázného vynálezce a klade otázky o mezích vývoje lidské civilizace. „Ostrov Dr. Moreaua" rovněž přesahuje žánr dobrodružného románu.
sci-fi

Stroj času / Ostrov Dr. Moreaua

329 Kč
Šestá hlídka
Moskevské ulice zase přestaly být bezpečné. Upíři opět útočí na nevinné lidi. Ve jménech obětí se ukrývá zašifrovaný vzkaz určený pouze pro Světlého Antona. Kdo ale vzkaz poslal?
sci-fi
Ukázky

Šestá hlídka

268 Kč
Útok titánů 11
Titáni, kteří před pěti lety způsobili zkázu zdi Maria, se vracejí – a jejich cílem není nikdo jiný než Eren. Ten však už dávno není tím vyděšeným dítětem, co dřív, a oba jeho protivníci se o tom brzy přesvědčí na vlastní kůži...
sci-fi

Útok titánů 11

206 Kč
Zobrazuji 521 - 530 z 621 položek
<< < 1 .. 51 52 53 54 55 .. 63 > >>