Nejprodávanější tituly v roce 2024
sci-fi a fantasy

Zázračná kněžka - 20%
(1x)
„Zázračná kněžka“ je tradiční fantasy gamebook – hra v knize. V roli elitního žoldnéře Gabriela Knoxe se vydáte na fantastickou výpravu, jejíž cíl bude záviset jen a pouze na vašich rozhodnutích.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zázračná kněžka

99 Kč
79 Kč
Zelená jako smaragd - 20%
Gwendolyn má zlomené srdce. Zdá se, že Gideonovo vyznání lásky bylo pouhou fraškou, aby šel na ruku jejich úhlavnímu nepříteli, hrozivému hraběti Saint Germainovi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Zelená jako smaragd

279 Kč
223 Kč
Žabinčina dobrodružství - 20%
Fantastické světy neobývají jen draci, hrdinové, dámy v nesnázích a démoni. Žijí v nich i tvorové nepatrnější a na první pohled mnohem méně zajímaví. Například květinové víly. Toto je v šesti povídkách zpráva o šesti dobrodružstvích.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Žabinčina dobrodružství

35 Kč
28 Kč
Bart Simpson 11/2015: Fikaný filuta - 11%

Vzhůru do oblak! Bart odhodí pytle s pískem a vznese se v balónu vysoko nad Springfield... samozřejmě, aniž by tušil, co to vlastně dělá. Takže si pište, že půjde o život. Ovšem to není všechno!

sci-fi a fantasy

Bart Simpson 11/2015: Fikaný filuta

35 Kč
31 Kč
Bestiář Harryho Pottera - 11%
Kniha Bestiář Harryho Pottera nabízí zasvěcený a komplexní vhled do fascinujícího procesu, během něhož se podařilo přivést tento zvěřinec v rámci veleúspěšné série filmů o Harrym Potterovi k životu.
sci-fi a fantasy

Bestiář Harryho Pottera

719 Kč
639 Kč
Malý princ a Kopéliova planeta - 11%

Prudký sluneční žár zbavuje obyvatele planety barev. Pomůže jim někdo, aby neupadli do šedi a nevýraznosti?

sci-fi a fantasy

Malý princ a Kopéliova planeta

179 Kč
159 Kč
Malý princ a Planeta času - 11%

Obyvatelé Planety času tichronosové jsou v ohrožení. Čas se zcela zbláznil – v jedné vesnici stojí, v jiné zase pádí zběsilou rychlostí. A nikdo neví, kde se nachází dílna Velkého hodináře, který by to jediný dokázal dát do pořádku.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Malý princ a Planeta času

179 Kč
159 Kč
Mimoni 2: Příšerná panika - 11%
Je tu další várka mimoňů! Téměř padesát stránek příběhů ze života potřeštěných žluťáků! A tentokrát se k vašim žlutým oblíbencům přidá i fialový postrach a způsobí mezi mimoni pořádnou paniku – a vám pořádné záchvaty smíchu!
sci-fi a fantasy

Mimoni 2: Příšerná panika

134 Kč
119 Kč
Minecraft - Vydoluj maximum! - 11%
Druhé aktualizované vydání úspěšného bestselleru! Vytvoř si svůj vlastní svět! Minecraft je mnohem víc než jen hra: je to alternativní vesmír plný tvorby, dobrodružství, napětí, vášně a překvapení.
sci-fi a fantasy

Minecraft - Vydoluj maximum!

269 Kč
239 Kč
Nick a Tesla a armáda běsnících robotů - 11%
V tomto pokračování knihy Nick a Tesla a nebezpečná laboratoř se to jen hemží roboty. Když dojde v městečku Half Moon Bay k sérii vloupání, jedenáctiletá dvojčata Nick a Tesla se rozhodnou, že vypátrají, kdo je má na svědomí...
sci-fi a fantasy

Nick a Tesla a armáda běsnících robotů

215 Kč
191 Kč
Zobrazuji 511 - 520 z 552 položek
<< < 1 .. 50 51 52 53 54 .. 56 > >>