Nejprodávanější tituly v roce 2024
předškoláci

Minipohádky - Červená karkulka - 11%
(1x)
Toto malé dětské pohádkové leporelo s pevnými stránkami a pohyblivými obrázky je určeno dětem od jednoho roku a najdete v něm krátkou veršovanou pohádku o Červené karkulce a vlkovi.
předškoláci
Ukázky

Minipohádky - Červená karkulka

224 Kč
199 Kč
Na farmě - Velká kniha zvuků - 11%
(1x)
Na farmě je opravdu živo.Chovají tam mnoho zvířat a pořád se něco děje. V této knize najdete mnoho zajímavostí o farmě a jejích obyvatelích!
předškoláci

Na farmě - Velká kniha zvuků

359 Kč
319 Kč
Pohádky o ježibabách a divných věcech - 11%
Autorské pohádky brněnského spisovatele a výtvarníka, bohatě ilustrované.
předškoláci

Pohádky o ježibabách a divných věcech

279 Kč
248 Kč
Příběh elektřiny - 20%
Vysvětlete malým průzkumníkům, co je to elektřina a kde vzniká. Kniha pro nejmladší čtenáře, která jednoduše a srozumitelně zodpoví jejich nejčastější dotazy: - co mi to bzučí v drátech nad hlavou? - proč nemám prozkoumávat zásuvku? ....
předškoláci
Ukázky

Příběh elektřiny

99 Kč
79 Kč
Příběh vody - 20%
Kniha pro nejmladší čtenáře, která jednoduše a srozumitelně zodpoví jejich nejčastější dotazy týkající se vody: •Kde se v přírodě bere voda?
předškoláci
Ukázky

Příběh vody

99 Kč
79 Kč
Rybí sliby - 11%
Pohádkový příběh vypráví o mořské panence, kterou bídný černokněžník Mořemor zlým kouzlem odnese daleko od rodného moře až k prameni horského potůčku.
předškoláci

Rybí sliby

269 Kč
239 Kč
Starý sad - 20%
Za devaterým kopcem, devaterým kamenem a sedmerým potokem byl jednou jeden sad... Navštivte s námi půvabné místo mezi starými stromy.
předškoláci
Ukázky

Starý sad

237 Kč
190 Kč
V zoo není žádná nuda - 11%

Knížka prvního čtení pro děti je zároveň příběhem na pokračování i krátkými pohádkami. Jedná se o příběh chlapce Huga, jehož tatínek je ředitelem zoologické zahrady. Hugo ve volném čase chodí na návštěvu k jednotlivým zvířatům a ta mu vypravují.

předškoláci
Ukázky

V zoo není žádná nuda

194 Kč
172 Kč
Broučci
Vyprávění o rodině svatojánských broučků, jejichž prací je v noci svítit lidem, vyšlo poprvé v roce 1876 a díky neutuchající oblibě čtenářů se již dočkalo více než stovky vydání.
předškoláci

Broučci

239 Kč
Co jíme? - Podívej se pod okénko
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s tím, odkud pocházejí potraviny, které jíš. Zjisti něco nového!
předškoláci

Co jíme? - Podívej se pod okénko

161 Kč
Zobrazuji 521 - 530 z 567 položek
<< < 1 .. 51 52 53 54 55 .. 57 > >>