Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
osobní rozvoj

Asertivita v manželství a v rodině - 20%
S nadhledem, humorem a lehkostí představuje zkušený manželský poradce a osvědčený autor základy asertivity v kontextu manželství a rodiny. V laické psychologické literatuře snad nenalezneme frekventovanější téma, než je asertivita.
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivita v manželství a v rodině

135 Kč
108 Kč
Jak prokouknout lež a odhalit pravdu - 20%
Uznávaný psycholog působivě ukazuje, jak se během krátké doby naučit rozpoznat lži a odhalit pravdu.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak prokouknout lež a odhalit pravdu

229 Kč
183 Kč
Jak si vybudovat fantastickou paměť - 20%
Pojďte se učit od expertky na trénink paměti, která je několikanásobnou juniorskou mistryní světa pro memoatlety (Youth World Memory Championships). Autorka v knize prozrazuje tajemství, díky kterým vytrénovala svou paměť na fenomenální úroveň.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak si vybudovat fantastickou paměť

246 Kč
197 Kč
Koncepce personálního řízení a řízení lidských zdrojů - 20%
Kniha se věnuje souvislostem vzniku a rozvoje personálního řízení a vysvětluje podstatu a podmínky formování koncepce lidského kapitálu a koncepce řízení lidských zdrojů.
osobní rozvoj
Ukázky

Koncepce personálního řízení a řízení lidských zdrojů

237 Kč
190 Kč
Lektorské finty - 20%
Praktická a názorná knížka přináší zejména začínajícím lektorům, trenérům a učitelům tipy a příklady, jak zkvalitnit svá školení. V aktualizovaném a rozšířeném vydání příručky naleznete například lektorský manuál včetně jeho ukázek.
osobní rozvoj
Ukázky

Lektorské finty

144 Kč
115 Kč
Lidství - 20%
(1x)
Kniha navazuje na autorovo dílo Sociální mozek a je určena všem zájemcům o výsledky a směřování soudobé kognitivní a afektivní neurovědy - lékařům, psychologům, právníkům i filozofům.
osobní rozvoj
Ukázky

Lidství

189 Kč
151 Kč
Manažerské dovednosti - 20%
Jak se pozná dobrý manažer? Jaké by měl mít schopnosti, dovednosti a kompetence? Které manažerské techniky by měl umět ovládat? Na tyto otázky a mnohé další vám odpoví tato kniha.
osobní rozvoj
Ukázky

Manažerské dovednosti

246 Kč
197 Kč
Mediace v teorii a praxi - 20%
V posledním desetiletí došlo u nás ke zvýšení zájmu o mediaci, metodu řešení konfliktů, při níž neutrální kvalifikovaná osoba — mediátor — pomáhá účastníkům ve vzájemném dorozumívání a v nalezení přijatelného řešení.
osobní rozvoj
Ukázky

Mediace v teorii a praxi

319 Kč
255 Kč
Miluj svůj život - 20%
Autorka nás ve své populárně psychologické příručce vede k pozitivním změnám v myšlení a vytváří prostředí, které nás samo posunuje k prožití kvalitnějšího a hodnotnějšího života. Myšlenky a slova, která vyslovíme, tvoří náš život.
osobní rozvoj
Ukázky

Miluj svůj život

254 Kč
203 Kč
Redakční práce - 20%
(1x)
Seznamte se se základy redakčních prací: naučte se spolu s námi, jak přistupovat k cizímu, ale i vlastnímu textu a jak jej připravit k publikování. Přinášíme vám návodný popis činnosti redaktora (editora) v knižním nakladatelství i v periodickém tisku.
osobní rozvoj
Ukázky

Redakční práce

237 Kč
190 Kč
Zobrazuji 531 - 540 z 569 položek
<< < 1 .. 52 53 54 55 56 57 > >>