Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
osobní rozvoj

Jak si správně přát - 20%
Kniha vás naučí přát si správným způsobem, tak, aby se vám splnily všechny vaše sny. Každý má v sobě přirozenou schopnost lidské mysli dosáhnout svých cílů pomocí tvůrčí představivosti, která vám pomůže dosáhnout skutečně přelomové a pozitivní změny
osobní rozvoj
Ukázky

Jak si správně přát

237 Kč
190 Kč
Jména pro šťastný život - 20%
Stále se vám nedaří dosáhnout v životě pocitu štěstí a osobního naplnění, ať už se snažíte sebevíc? Možná není problém ve vás ani ve vašem okolí, ale ve vašem jméně!
osobní rozvoj
Ukázky

Jména pro šťastný život

119 Kč
95 Kč
Mediace - 20%
Kniha prvního českého mediátora s dlouholetou praxí je plná praktických rad a příkladů.
osobní rozvoj
Ukázky

Mediace

212 Kč
170 Kč
Myšlenkové mapy - 20%
Myšlenkové mapy jsou technikou, která výrazně zlepší vaše myšlení, koncentraci, paměť, rozhodovací schopnosti, kreativitu i komunikační dovednosti.
osobní rozvoj
Ukázky

Myšlenkové mapy

144 Kč
115 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
osobní rozvoj
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Umění přesvědčivé komunikace - 20%
V této praktické a čtivé knížce najdete špičková pravidla, rady a příklady, jak krok za krokem výrazně zlepšit své přesvědčovací schopnosti, jak v každé situaci najít správná slova, jak rozumět řeči těla a působit na druhé svou neverbální komunikací.
osobní rozvoj
Ukázky

Umění přesvědčivé komunikace

297 Kč
238 Kč
Asertivita pro manažery - 20%
Praktická a čtivá knížka pomůže všem manažerům, vedoucím týmů a podnikatelům asertivně komunikovat s jednotlivci a týmy. Dozvíte se, jak asertivně vyjadřovat nesouhlas a řešit konflikty, jak pomocí asertivity čelit neoprávněné kritice,
osobní rozvoj
Ukázky

Asertivita pro manažery

212 Kč
170 Kč
Celulitida - 20%
Toužíte po perfektní postavě? Obáváte se zdánlivě neřešitelných problémů, které s sebou může přinášet moderní doba? Také pro vás je celulitida strašákem, noční můrou, proti které je velmi těžké bojovat? Pak je tato publikace určena právě vám.
osobní rozvoj
Ukázky

Celulitida

237 Kč
190 Kč
Jak být asertivní v každé situaci - 20%
Zjistili jste, že říkáte ano v situaci, kdy byste raději řekli ne? Udělali byste cokoliv pro to, abyste se vyhnuli konfliktu a konfrontaci? Jste nerozhodní a bojíte se následků svého rozhodnutí?
osobní rozvoj
Ukázky

Jak být asertivní v každé situaci

212 Kč
170 Kč
Jak být ženou - 20%
(1x)
Nikdy v minulosti nebylo lepší být ženou. Máme volební právo, Pilulky a neupálili nás od roku 1727 jako čarodějnice. Ale přece jen zbývá položit pár rýpavých otázek...
osobní rozvoj
Ukázky

Jak být ženou

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 511 - 520 z 569 položek
<< < 1 .. 50 51 52 53 54 .. 57 > >>