Nejprodávanější knihy v roce 2024
sport a fitness

Aštánga Vinjása Jóga - 11%
(1x)
Tato publikace vynikajícího australského učitele jógy Gregora Maehleho je dnes všeobecně přijímána jako nejúplnější studie aštánga vinjása jógy a jako mimořádně cenný zdroj informací k praxi i filozofii této globálně nejrozšířenější formy jógy.
sport a fitness

Aštánga Vinjása Jóga

349 Kč
310 Kč
Funkční trénink na anatomických základech - 11%
Konečně je tu publikace, která vyjasňuje mylné představy o funkčním tréninku a nabízí efektivní a účelné sestavy cviků, díky nimž bude vaše tělo připraveno zvládat nároky sportovních výkonů i každodenního života.
sport a fitness

Funkční trénink na anatomických základech

359 Kč
319 Kč
Hvězdy fotbalového hřiště - Saka - 11%

Skvělá edice pro kluky o nejslavnějších fotbalistech dnešní doby.. Bukayo Saka se díky své všestrannosti a kreativitě na hřišti řadí mezi hráče, kteří mají nakročeno k tomu ovládnout fotbalový svět.

sport a fitness
Ukázky

Hvězdy fotbalového hřiště - Saka

179 Kč
159 Kč
Ubraň se! - 11%
Kniha mistra bojových umění přináší ucelený vhled do světa sebeobrany. Je určena každému – bez ohledu na pohlaví, věk nebo fyzické možnosti.
sport a fitness

Ubraň se!

296 Kč
263 Kč
Antverpy 1920: Příběh československé olympijské výpravy - 11%
V roce 2020 uběhlo plných sto let od první účasti našich sportovců na olympijských hrách pod hlavičkou svobodného a suverénního státu, který byl vyhlášen po skončení první světové války a rozpadu Rakousko-Uherska 28. října 1918.
sport a fitness

Antverpy 1920: Příběh československé olympijské výpravy

359 Kč
319 Kč
Běžci z nadoblačných výšin - 11%
Jak je možné, že právě Etiopie dává světu tolik skvělých vytrvalostních atletů? Mladý antropolog se vydává do této africké země, aby se tu více než rok věnoval terénnímu vědeckému výzkumu ve svém oboru přímo mezi špičkovými běžci.
sport a fitness

Běžci z nadoblačných výšin

322 Kč
286 Kč
Cristiano Ronaldo - 11%
„Žiju si svůj sen a nikdy se z něho nechci probudit.“ Autor knihy nejdříve pátrá ve Funchalu, hlavním městě Madeiry, ‚Zeleného ostrova‘, po prvních krůčcích chlapce s velkým snem, aby se s ním pak osobně setkal v Madridu.
sport a fitness

Cristiano Ronaldo

449 Kč
399 Kč
Panenka - Legenda z Ďolíčku - 11%
(1x)

U příležitosti blížících se 75. narozenin fotbalové legendy Antonína Panenky uvádíme na trh jedinečnou a také jedinou autorizovanou knihu vzpomínek a rozhovorů.

sport a fitness

Panenka - Legenda z Ďolíčku

539 Kč
479 Kč
Pilates živě - 11%
(1x)
Objevte pohyb, který změní (nejen) vaše tělo. Objevte cvičení, u kterého vydržíte! V této knize nečekejte anatomii, ani teorii o bodybuildingu.
sport a fitness
Ukázky

Pilates živě

359 Kč
319 Kč
Rozehraný život - 11%

Lubomír Kaválek byl jedním z největších českých šachistů všech dob – a jeho paměti nazvané Rozehraný život nabízejí fascinující vhled do jeho života. Kaválkova šachová kariéra slibně začala v Československu a vyvrcholila v USA.

sport a fitness
Ukázky

Rozehraný život

529 Kč
470 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 239 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 24 > >>