Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
zdraví a životní styl

Deník raka - 20%
(4x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála.
zdraví a životní styl
Ukázky

Deník raka

199 Kč
159 Kč
Skrytá tajemství keto diety - 20%
Další kniha doktora Gundryho odhaluje nový a neuvěřitelný paradox související s ketony a jejich vlivem na snižování tělesné váhy, zdraví a dlouhověkost.
zdraví a životní styl
Ukázky

Skrytá tajemství keto diety

339 Kč
271 Kč
Deprese není depka - 20%
(1x)
Víc se usmívej, jdi se projít, pusť si film. Tyto rady možná zaberou na špatnou náladu, depresi ale nevyléčí. Skutečná depresivní porucha je totiž mysl i tělo ochromující nemoc, kterou nepřelstíte vůlí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Deprese není depka

269 Kč
215 Kč
Fit kdykoliv a kdekoliv - 20%
Sandra Schmidová je výživová terapeutka z televizního pořadu Tlouštíci. Její dalších 63 receptů pro udržitelný fit život najdete v této skvělé publikaci, která volně navazuje na předchozí dva díly - Zdravě kdykoliv a kdekoliv a Lehce kdykoliv a kdekoliv.
zdraví a životní styl
Ukázky

Fit kdykoliv a kdekoliv

209 Kč
167 Kč
Kuchařka při onemocnění jater - 20%
Tato dietní kuchařka je určena těm, které postihlo onemocnění jater. Význam dietních opatření nelze podceňovat, ale ani přeceňovat. Pokud ale má pacient zájem o kvalitní život, měl by se svému stravování věnovat.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kuchařka při onemocnění jater

149 Kč
119 Kč
Láskyplné hubnutí - 20%
(1x)
Kniha je komplexní průvodce pro ženy, kde se naučíte, jak o sebe láskyplně pečovat v oblastech výživy, pohybu i psychiky.
zdraví a životní styl
Ukázky

Láskyplné hubnutí

297 Kč
238 Kč
Spánek miminek - 20%
Spí dost? Spí dobře? Proč ještě neprospí celou noc? Má usínat samo? Proč se budí uprostřed noci s brekem a nejde utišit? Spánek miminek se někdy může zdát jako neskutečně složitý rébus, který dokáže ovlivnit pohodu celé rodiny.
zdraví a životní styl
Ukázky

Spánek miminek

279 Kč
223 Kč
Celostní medicína a Saamova akupunktura - 20%
Úvod do problematiky korejské celostní medicíny a akupunktury z pera profesora východního lékařství, který nejen o tomto oboru přednáší na vysoké škole, ale řadu let také vede soukromou kliniku východní medicíny v Koreji, nyní i v USA.
zdraví a životní styl
Ukázky

Celostní medicína a Saamova akupunktura

177 Kč
142 Kč
Fermentujeme se Superkvašáky - 20%

Jak na fermentované potraviny k podpoře zdraví, silné imunity a energie Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny.

zdraví a životní styl
Ukázky

Fermentujeme se Superkvašáky

269 Kč
215 Kč
Harmonie těla a mysli - 20%
Naučte se naslouchat svému tělu a nezanedbávejte ho, nabádá nás mistr Osho v promluvách, jež jsou zaměřeny na harmonické propojení těla a mysli. Vnímání těla a láska k němu jsou základem fyzického i duševního zdraví a příjemného pocitu pohody.
zdraví a životní styl
Ukázky

Harmonie těla a mysli

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 231 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 24 > >>