Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
příběhy ze života

Klub Klikařů - Boj o Krkavec - 20%
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný.
příběhy ze života
Ukázky

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

209 Kč
167 Kč
Domov U Huňatých tlapek - 20%

Milujete zvířata? Pak přijměte pozvání do domova U Huňatých tlapek. Potkáte jich tam požehnaně! Hamish v životě nepohladila ani psa a teď má strávit léto u tety na statku plném zvířat. To asi nezvládne. S prvním psí čumáčkem položeným na jeho koleno se však chlapcova nejistota začne rozplývat a Hamish si život v obklopení zvířaty začne užívat.

příběhy ze života
Ukázky

Domov U Huňatých tlapek

199 Kč
159 Kč
Cha cha chá, zasmál se Mordechaj - 20%
(1x)

Vyprávění o podivuhodném dobrodružství židovského mladíka provede čtenáře deseti stoletími historie Židů v Čechách.

příběhy ze života
Ukázky

Cha cha chá, zasmál se Mordechaj

198 Kč
158 Kč
Jmenuji se Alice - 20%
(1x)
Alice je inteligentní gymnazistka, které rodiče naprogramovali kariéru lékařky. Stresy v rodině plynoucí ze strohé výchovy a osobních problémů všichni řeší nejrůznějšími léky.
příběhy ze života
Ukázky

Jmenuji se Alice

179 Kč
143 Kč
Křiváci - 20%
(1x)
Ellinghamova akademie je slavná soukromá škola ve Vermontu, na kterou chodí ty nejbystřejší hlavy, vynálezci a umělci. Založil ji Albert Ellingham, magnát z počátku 20. století, který toužil vytvořit báječné místo plné hádanek, spletitých stezek a zahrad.
příběhy ze života
Ukázky

Křiváci

259 Kč
207 Kč
Nejhorší děti na světě 3 - 20%
Zdá se, že zásoby dětských prohřešků, ničemností, ba zlořádů ještě zdaleka nejsou vyčerpány. David Walliams je opět s humorem sobě vlastním zmapoval, zapsal a pak předal Tonymu Rossovi, aby k nim nakreslil spoustu vtipných ilustrací.
příběhy ze života
Ukázky

Nejhorší děti na světě 3

198 Kč
158 Kč
Temná krása - 20%
(1x)

Závěrečný díl úspěšné trilogie Falešný polibek Lia sice přežila zajetí ve Vendě, ale teď se musí vypořádat s ještě větším problémem. Hrozí totiž, že dojde ke zničení jejího království. A pouze ona to může zastavit. Lia se tak musí stát tou, kterou nikdy nechtěla být – První dcerou Morrighanu.

příběhy ze života
Ukázky

Temná krása

279 Kč
223 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
příběhy ze života
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Rychlý jako vítr - 20%
(1x)
Majka je vzteky bez sebe. Třídní učitel ji nechal propadnout, což pro ni znamená jediné – místo vytouženého letního tábora s kamarádkou se bude celé prázdniny učit, a sice na venkově v hřebčinci své dosud nepoznané babičky.
příběhy ze života
Ukázky

Rychlý jako vítr

209 Kč
167 Kč
Heidi, děvčátko z hor - 20%
(2x)
Legendární dětská kniha v nové úpravě a s ilustracemi Jana Janáka. Malou Heidi přivede její teta, která se o ni starala po smrti jejích rodičů, k dědečkovi do hor. Starý Konrád není touto situací nadšen, zpočátku se sblížení s vnučkou brání, ale brzy si ji oblíbí, stejně jako si Heidi zamiluje hory a lidi v nich žijící.
příběhy ze života
Ukázky

Heidi, děvčátko z hor

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 123 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>