Nejprodávanější tituly v roce 2024
alternativní medicína

Ájurvéda
Obnovte své celkové zdraví s využitím ájurvédy.
alternativní medicína

Ájurvéda

89 Kč
Celostní medicína a Saamova akupunktura - 20%
Úvod do problematiky korejské celostní medicíny a akupunktury z pera profesora východního lékařství, který nejen o tomto oboru přednáší na vysoké škole, ale řadu let také vede soukromou kliniku východní medicíny v Koreji, nyní i v USA.
alternativní medicína
Ukázky

Celostní medicína a Saamova akupunktura

177 Kč
142 Kč
Reflexní terapie & akupresura nohou - 11%
Reflexní terapie nohou spočívá na dvou základních pilířích, a sice na důkladném porozumění vzájemné propojenosti všech částí lidského těla a na přesvědčení, že dobré celkové zdraví začíná u nohou.
alternativní medicína
Ukázky

Reflexní terapie & akupresura nohou

268 Kč
238 Kč
Reflexní terapie & akupresura rukou - 11%
Reflexní terapie a akupresura rukou je bezpečná metoda, protože nemá žádné vedlejší účinky. Ba co víc, dá se praktikovat kdekoli a kdykoli. Tato kniha vám poskytne dostatek vědomostí o reflexní terapii a akupresuře rukou.
alternativní medicína

Reflexní terapie & akupresura rukou

268 Kč
238 Kč
Léčení silou přírody
Andreas Michalsen, primář Immanuelovy nemocnice v Berlíně a profesor klinické přírodní medicíny v berlínské univerzitní nemocnici Charité, podrobil vědeckému průzkumu tradiční postupy, jako je léčba pijavicemi, pouštění žilou, jóga či půst.
alternativní medicína
Ukázky

Léčení silou přírody

89 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
alternativní medicína
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Uzdrav své tělo - 11%
(1x)
V tomto nově přepracovaném vydání se s vámi chce autorka podělit o jeden z důvodů, proč ví, že průběh choroby může být zvrácen prostou změnou našeho myšlení.
alternativní medicína

Uzdrav své tělo

161 Kč
143 Kč
Praktická homeopatie - 11%
(1x)
Systém biochemických solí je jasný logický koncept odpovídající pravidlům fyziologie a patofyziologie, na němž si lze poměrně snadno osvojit komplexní přístup a homeopatickou metodu.
alternativní medicína

Praktická homeopatie

323 Kč
287 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
alternativní medicína

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Učebnice ájurvédy I. - 11%
(2x)
Vydáním Učebnice ájurvédy vstoupilo ájurvédské vzdělávání do nové etapy. Jedná se o první učebnici ájurvédské medicíny, napsanou pro západní studenty. Její vydání by mělo na Západě přispět k rozvoji prvních skutečných ájurvédských vysokých škol.
alternativní medicína

Učebnice ájurvédy I.

608 Kč
540 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 200 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 20 > >>