Nejprodávanější tituly v roce 2024
karty

Archeo
(1x)
Tento převratný komplet s vykládacími kartami vám pomůže utvářet si vlastní mytologii. Představte si život jako hrdinskou pouť a tyto karty jako partu věrných společníků.
karty

Archeo

424 Kč
Karty sebepoznání
Tyto karty byly namalovány automatickou kresbou a doplněny sděleními channelingem. Pomáhají nám uvědomit si, co žijeme a jaké chyby děláme. Tím si lépe můžeme uvědomovat, co je třeba změnit. Vědomostmi sílíme a lépe si můžeme tvořit svůj život.
karty

Karty sebepoznání

441 Kč
Karty andělů
Andělé nás provázejí celým životem, naučme se jim naslouchat. Laskavá poselství odvahy, útěchy a štěstí nám pomohou vypořádat se s těžkostmi a starostmi všedního dne.
karty

Karty andělů

404 Kč
Pojďme si hrát ven
Chcete, aby si vaše děti hrály více venku? Aby objevily vzrušení a zábavu, která doprovázela vás, když jste trávili každou volnou chvíli s kamarády? Pojďme si hrát ven je krabice plná her. Je to dárek dalším generacím od nás, od dětí, které strávily hodiny a hodiny běháním venku, trháním triček, otloukáním loktů, šplháním po stromech a házením žabek, hrou na babu, na policajty a zloděje, na krvavé koleno i na spoustu dalších. Díky těmhle hrám bylo naše dětství tak úžasné, a teď je načase, aby se s nimi seznámily i další generace. V krabici najdete přes 50 kartiček, které představují oblíbené venkovní hry. Každá kartička obsahuje jednu hru, vysvětluje její pravidla a nabízí tipy a triky, které dovedou hráče k vítězství. Nechybí tradiční české hry, ale také zajímavé hry ze zahraničí, které si děti (nebo i dospělí) určitě oblíbí! Krabice Pojďme si hrát ven je ideálním společníkem každého dítěte, rodiny, školních vychovatelů nebo táborových vedoucích.
karty

Pojďme si hrát ven

224 Kč
Hvězdné karty Lindy Goodman
(1x)
Kniha a 33 divinačních karet inspirovaných astrologickým a numerologickým učením Lindy Goodman.
karty

Hvězdné karty Lindy Goodman

280 Kč
Karty úspěchu
Již v pořadí třetí vydání populární příručky Zdenky Jordánové doprovázené kartami.
karty

Karty úspěchu

279 Kč
Denní režim ve školce – obrázkové karty
Jak usnadnit konkrétnímu dítěti, nebo i celému kolektivu orientaci v průběhu dne? Jak co nejvíce podpořit samostatnost dětí? Jaké jsou na daný den plánované aktivity, kdy se jde ven a kdy na oběd?
karty

Denní režim ve školce – obrázkové karty

134 Kč
Klíče k tarotu Oswalda Wirtha

Tarot Oswalda Wirtha je jeden z velmi mála tarotů, jež odhalují klíč znalosti starých zasvěcenců, který je tajně šířený už po celá tisíciletí.

karty

Klíče k tarotu Oswalda Wirtha

359 Kč
Happy Hoppy kartičky II: Vlastnosti a Vztahy
Obrázkové kartičky pro výuku angličtiny vesele a hravě. Se sadou Happy Hoppy se snadno naučíte základní anglická slovíčka (lidé, zvířata, předměty a jejich vlastnosti, vztahy). 
karty

Happy Hoppy kartičky II: Vlastnosti a Vztahy

116 Kč
Milionový poker 2. díl
Littleovi se povedlo sezvat skupinu profesionálů, kteří se čtenářem sdílí své tipy, rady a strategie v disciplínách, ve kterých patří mezi světovou špičku. O tom jste se ostatně mohli přesvědčit už v prvním díle českého překladu.
karty

Milionový poker 2. díl

89 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 60 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>