Nejprodávanější tituly v roce 2024
detektivky

Boží mlýny
V klášterecké porcelánce objeví pracovníci v bubnovém mlýnu, v němž se připravuje porcelánová hmota, rozčtvrcené mužské tělo zrovna ve chvíli, kdy se na místě nalézá též Ctirad Karafiát. Ten chtě nechtě musí povolat kláštereckou mordpartu.
detektivky

Boží mlýny

242 Kč
Kdo vraždí v Černých lesích?
V Českém království vládne Jindřich Korutanský, kterého již nikdo nebere vážně, zemí zmítají nepokoje, a aby toho nebylo málo, někdo začal vraždit významné představitele městského stavu, jejichž statky se nacházejí v oblasti tzv. Černých lesů.
detektivky

Kdo vraždí v Černých lesích?

269 Kč
Pohřbení andělé
Když Faye Bakerová objeví za zdmi svého nového domu dětskou lebku, je k vyšetřování povolána inspektorka Lottie Parkerová. Dům už léta vlastní rodina Fayeina přítele Jeffa, takže když se Jeff začne chovat podezřele, Lottie zajímá, co by mohl skrývat.
detektivky

Pohřbení andělé

404 Kč
Zahrada, Rest
(6x)
Detektivní série Trujkunt dějově zasazená do nejvýchodnějšího cípu Česka, kde se běžně hovoří těšínsko-jablunkovským nářečím „po naszymu“, pokračuje povídkami Zahrada a Rest, v nichž se vrací na scénu svérázný major ostravské kriminálky Roman Saran.
detektivky
Ukázky

Zahrada, Rest

313 Kč
Bretaňské světlo
(1x)

Šestý případ pro komisaře Dupina, milovníka tučňáků a kofeinu, rodilého Pařížana za trest přeloženého do Bretaně – na konec světa

Uprostřed impozantních skal proslulého pobřežního masivu z růžového granitu stojí komisař Dupin před obtížným úkolem: má absolvovat letní dovolenou u moře, dva týdny sladkého nicnedělání, aby si pořádně odpočinul.

detektivky

Bretaňské světlo

323 Kč
Chřtán
Hluboko v ångermanlandských lesích pracuje fotografka Tone na sérii zobrazující melancholii zániku. Na opuštěném domě u jezera ji cosi přitahuje. Ale teprve když fotografie vyvolá, všimne si ruky napřažené ze sklepního okénka. ..
detektivky
Ukázky

Chřtán

403 Kč
Poslední zvonění pro vraha
(1x)

Když oblíbená učitelka Barbora Čápová nepřijde po víkendu do školy, vzbudí to nemalé obavy. Zanedlouho je ve spalovně nalezena část jejího těla a atmosféra ve sborovně houstne.

detektivky

Poslední zvonění pro vraha

287 Kč
Případ mrtvého lorda
Zamčený pokoj se stane dějištěm zdánlivě nemožné vraždy...
detektivky

Případ mrtvého lorda

359 Kč
Smrtící bílá
(6x)
„Viděl jsem, jak zabili dítě.“ S těmito slovy jednoho dne navštíví utrápený mladý muž soukromého detektiva Cormorana Strika a prosí ho o vyšetření zločinu, jehož byl údajně svědkem v dětství.
detektivky
Ukázky

Smrtící bílá

494 Kč
Šelma
(11x)
Ministr vnitra slovně napadne mladého novináře, který píše o jeho údajném propojení s podsvětím. Konflikt plný výhružek zachytí kamery, což rozpoutá velkou mediální kauzu. O několik dní později je žurnalista spolu se svou partnerkou zavražděn...
detektivky
Ukázky

Šelma

448 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>