Nejprodávanější tituly v roce 2024
romantika

Každý má tajemství - 20%
Suttona Marchanta dali jeho biologičtí rodiče k adopci. Dostal se do skvělé rodiny, takže nikdy neměl zájem o to, aby zjistil, kdo byli a proč se tak zachovali.
romantika
Ukázky

Každý má tajemství

69 Kč
55 Kč
Když neplatí pravidla - 20%
Plus size modelka Mila získala smlouvu na focení pro prestižní časopis, zaměřený na představování nových talentů. Mohl by to být start její budoucí hvězdné kariéry.
romantika
Ukázky

Když neplatí pravidla

69 Kč
55 Kč
Hrdinka skandálů - 20%
Generální ředitel a majitel firmy Nolan Cooper si není jistý, že udělal dobře, když do své společnosti přijal mladou a dynamickou Delaney.
romantika
Ukázky

Hrdinka skandálů

69 Kč
55 Kč
Noci, na něž zapomněla - 20%
Vnímala z Krava temnotu a tvrdost, snad i jistou míru nebezpečí. A takoví lidé ji nepřitahovali… Jenže jí řekl, že jsou zasnoubení a že spolu mají měsíční dceru…
romantika
Ukázky

Noci, na něž zapomněla

69 Kč
55 Kč
Playmaker - 20%
Vyhlížíte příběh o Popelce? Tak hledejte dál. Já měla štěstí jen v jednom. Vybrali mě jako au-pair. Dostala jsem tak příležitost poznat svět a něco se přiučit. Práce snů, myslí si snad každý.
romantika
Ukázky

Playmaker

319 Kč
255 Kč
Tajemství zlaté sošky - 20%
(1x)
Harriet Godfreyová vlastní spolu se svou matkou obchod se starožitnými kuriozitami erotického charakteru.
romantika
Ukázky

Tajemství zlaté sošky

109 Kč
87 Kč
Nepovedená svatba - 20%
Supermodelka Eliot Stoneová se ocitla uprostřed životního dilema. Tuší, že její kariéra v módním průmyslu končí, neshody s matkou se stupňují a těsně před svatbou ji odmítne dlouholetý snoubenec.
romantika
Ukázky

Nepovedená svatba

69 Kč
55 Kč
Chci slyšet tvé ano! - 20%
Rafe je jediný muž, kterého si kdy Lise chtěla vzít. Rafe je jediný muž, kterého si Lise nemůže vzít. Rafe je jediný muž, kterého si Lise musí vzít… chce-li se stát královnou!
romantika
Ukázky

Chci slyšet tvé ano!

69 Kč
55 Kč
Pro hraběte nevhodná - 20%
(1x)
Když Ethan, hrabě Longhurst, poprvé spatřil lady Petru, jak s vykasanými sukněmi v houští trhá ostružiny, myslel si o ní, že je to nějaké krásné vesnické děvče.
romantika
Ukázky

Pro hraběte nevhodná

109 Kč
87 Kč
Trable s láskou - 11%
(1x)
Příběh lásky s velkou překážkou od autorky, kterou znáte jako Julii Caplinovou. Když Jess potká na zahradní párty Sama, začne to mezi nimi nebezpečně jiskřit.
romantika
Ukázky

Trable s láskou

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>