Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
cizojazyčná

Vojna a mír B1/B2 - 20%

Nejznámější ruský román ve dvojjazyčném vydání! Román Vojna a mír se řadí mezi nejvýznamnější díla nejen ruské, ale i světové literatury. Popisuje Napoleonovo tažení do Ruska a obraz každodenního života v carském absolutismu z pohledu pěti aristokratických rodin.

cizojazyčná
Ukázky

Vojna a mír B1/B2

229 Kč
183 Kč
Dante Alighieri A1/A2 - 20%

Učte se italsky s Dantem! Ponořte se s námi do životního osudu Danta Alighieriho. O jeho životě se toho ví málo, vlastnoruční rukopisy jeho děl beze stopy zmizely, ale velikost a význam jeho děl byly uznány již pár let po jeho smrti.

cizojazyčná
Ukázky

Dante Alighieri A1/A2

169 Kč
135 Kč
Inkoust a pečeť - 20%
(1x)
Aloysius „Al“ MacBharrais má zvláštní talent. Je pečetníkem: pomocí magických inkoustů dokáže sesílat zaklínadla zvaná Pečeti, kterými chrání náš svět před vpády bytostí odjinud a vymáhá úmluvy s veškerými známými božstvy. Pouhých pět lidí na světě ovládá totéž umění jako on.
cizojazyčná
Ukázky

Inkoust a pečeť

279 Kč
223 Kč
Ráda tě poznávám - 20%
Chytrá romantická komedie netflixové generace — může se člověk zamilovat stejně jako ve filmu?
cizojazyčná
Ukázky

Ráda tě poznávám

239 Kč
191 Kč
Idiot - 20%
(4x)
Nový překlad románu, který se řadí k nejznámějším dílům ruské literatury. Mladý kníže Myškin, zcela zchudlý a postižený epilepsií, prožije po návratu ze švýcarského sanatoria tak podivuhodné příběhy, že upadne znovu do své duševní nemoci.
cizojazyčná
Ukázky

Idiot

419 Kč
335 Kč
Príbeh o Áste - 20%
Na Helgu doľahne monotónnosť a útrapy všedného dňa a rodinu opustí. Kým sa Sigvaldi snaží opäť si usporiadať život, vyrastá Ásta u pestúnky.
cizojazyčná
Ukázky

Príbeh o Áste

299 Kč
239 Kč
Příběh Casanovy - 20%
(1x)
Studujte italštinu s legendárním svůdníkem z Benátek! Je známý především díky svým milostným avantýrám, ale ve skutečnosti se jednalo o velmi vzdělaného muže, zdatného spisovatele, volnomyšlenkáře, dobrodruha a cestovatele.
cizojazyčná
Ukázky

Příběh Casanovy

149 Kč
119 Kč
Slavné povídky / The Famous Stories - 20%
Příběhy Edgara Allana Poea, mistra a průkopníka hororové literatury, nabízejí pohled do jiné reality, temné a často děsivě nadpřirozené. Čtenáře pohltí tajuplná atmosféra, ponoří se do světa plného napětí, strachu a tajemné nejasnosti.
cizojazyčná
Ukázky

Slavné povídky / The Famous Stories

199 Kč
159 Kč
The Girl in the pink - 20%
Motto: " Pink... or...black... or white... Each colour matters."
cizojazyčná

The Girl in the pink

99 Kč
79 Kč
Zamrznuté v čase - 20%

Vyrieši detektív Enzo nevyriešiteľný prípad? Enzo sa ocitne v nedotknutej pracovni poľského entomológa, ktorý prežil nacistický tábor v Majdanku. Zberateľ hmyzu po mnohých rokoch spozná v jednom z miestnych obyvateľov zločinca z tábora a toto odhalenie ho pripraví o život.

cizojazyčná
Ukázky

Zamrznuté v čase

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 77 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>