Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
sci-fi a fantasy

Nástroje smrti 1: Město z kostí - 20%
(2x)
Patnáctiletá Clary Frayová se stane svědkyní vraždy, kterou spáchají tři teenageři se zvláštním tetováním na těle a podivnými zbraněmi v rukou. Mrtvé tělo pak jednoduše zmizí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 1: Město z kostí

249 Kč
199 Kč
Nástroje smrti 6: Město nebeského ohně - 20%
Na svět lovců stínů padla temnota, zavládl chaos a zkáza. Clary, Jace, Simon a jejich přátelé se nyní musí spojit proti největší hrozbě, jaké kdy čelili – Claryinu vlastnímu bratrovi.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nástroje smrti 6: Město nebeského ohně

249 Kč
199 Kč
Dvůr křídel a zmaru - 20%
(5x)

Třetí díl bestsellerové YA fantasy série Dvůr trnů a růží. Feyre se vrací zpátky na Jarní dvůr, aby získala informace o Tamlinově armádě a odhalila plán krále, který hodlá království Prythian napadnout a zničit. K tomu všemu musí předstírat lásku k muži, kterého ve skutečnosti ze srdce nenávidí.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvůr křídel a zmaru

339 Kč
271 Kč
Království popela - 20%
(2x)
Aelin riskovala vše, aby zachránila svůj lid a lidi, které miluje. Zaplatila za to strašnou cenu a teď je uvězněna v kovové rakvi a mučena.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Království popela

279 Kč
223 Kč
Brána pekel - 20%
(1x)
Najít cestu do podsvětí, ukrást duši z pekla. Jednoduchý plán, který se může zvrtnout tak na tisíc způsobů. Galaxy „Alex“ Sternová je odhodlaná dostat Darlingtona z pekla – i kdyby ji to mělo stát budoucnost v Léthé a na Yale.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Brána pekel

349 Kč
279 Kč
Ukradený dědic - 20%
Od Hadí bitvy uběhlo už osm let. Na ledovém severu si lady Nora ze dvora Ostrých zubů znovu přivlastnila citadelu Ledová jehla, ve které pomocí prastaré relikvie vytváří vražedná sněhová monstra.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ukradený dědic

329 Kč
263 Kč
Ranhojička - Královna rebelů - 20%
(2x)
Už deset let přežívá sedmnáctiletá ranhojička Kiva v nechvalně proslulé věznici Zalindov. Když přivezou těžce nemocnou královnu rebelů, dostane nelehký úkol – udržet ji na živu, aby mohla podstoupit zkoušky utrpením, určené těm nejnebezpečnějším zločincům.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ranhojička - Královna rebelů

319 Kč
255 Kč
Ranhojička - Zlatá klec - 20%
(1x)
Kiva Meridanová přežila zalindovské vězení i zkoušky utrpením. Opravdová svoboda na ni ale nečeká. Cítí, že jen vyměnila vězeňské mříže za zlatou klec královského paláce. A tak zatímco si zvyká na život v hlavním městě, myšlenky na pomstu ji neopouštějí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Ranhojička - Zlatá klec

329 Kč
263 Kč
Vampýrská akademie - 20%
(1x)
Morojská princezna Lissa a její nejlepší kamarádka Rose uprchly ve smrtelném strachu z vampýrské akademie, ale po dvou letech byly vypátrány tajemnými strážci a odvlečeny zpět.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Vampýrská akademie

259 Kč
207 Kč
Bestie z Buckinghamského paláce - 20%
(1x)
Světově nejprodávanější autor dětských knih napsal své první fantasy! Odehrává se v Británii o sto let později, tedy v roce 2120.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Bestie z Buckinghamského paláce

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 301 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 31 > >>