Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
sci-fi a fantasy

Kosení - 20%
(1x)

Příběhy Smrtek pokračují! Neal Shusterman se společně s autory a autorkami Davidem Yoonem, Jarrodem Shustermanem, Sofíou Lapuente, Michaelem H. Paynem, Michelle Knowlden a Joelle Shusterman vrací do populárního světa své nejslavnější série.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Kosení

339 Kč
271 Kč
Mostní království: Princezna klamu - 20%
(1x)
Dvě věci ví princezna Lara naprosto jistě. Zaprvé, že král Aren je její úhlavní nepřítel. A zadruhé, že to bude ona, kdo ho srazí na kolena. Proto ochotně přistoupí na dohodnutý sňatek, který má znepřáteleným královstvím přinést mír.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mostní království: Princezna klamu

399 Kč
319 Kč
Nezdolná I - 20%
(1x)
Saře se před deseti lety zhroutil svět, když byl její otec brutálně zavražděn. Teď je jí sedmnáct, ale vzpomínky na ten den ji stále pronásledují a touha pochopit, co přesně se stalo, ji pohání vpřed.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Nezdolná I

369 Kč
295 Kč
Percy Jackson a egyptští mágové - 20%
(1x)
První setkání Percyho Jacksona a Annabeth Chaseové s Carterem a Sadií Kaneovými provází magie, nebezpečné nestvůry a nepředstavitelný chaos.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Percy Jackson a egyptští mágové

249 Kč
199 Kč
Řetěz z trnů (Poslední hodina 3) - 20%
Kordélie Carstairsová ztratila vše, na čem jí záleželo. Během několika málo týdnů byl zavražděn její otec, plány stát se parabátai s nejlepší kamarádkou Lucií byly rozmetány na prach a manželství s Jamesem Herondalem se jí rozpadlo před očima.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Řetěz z trnů (Poslední hodina 3)

389 Kč
311 Kč
Půlměsíční město: Rod nebes a dechu - 20%
(3x)
Bryce a Hunt se snaží vrátit do normálu. Povedlo se jim zachránit Crescent City, ale protože v poslední době zažili tolik otřesů, chtějí si hlavně odpočinout. Zpomalit. Zjistit, co je čeká v budoucnosti.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Půlměsíční město: Rod nebes a dechu

389 Kč
311 Kč
Říše upíra - 20%
(7x)

Od posledního východu slunce uplynulo již dlouhých dvacet sedm let. Téměř tři desetiletí vedli upíři válku proti lidstvu; budovali své věčné království, zatímco ničili svět lidí. Nyní zbývá už jen několik nepatrných jiskřiček světla v moři temnoty.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Říše upíra

399 Kč
319 Kč
Stranger Things: Rebelka Robin - 20%
Střední škola je příšera, která pohltí všechno, co máte rádi. Tohle moc dobře ví Robin Buckleyová, oblíbená postava třetí řady hororového sci-fi seriálu televize Netflix a nyní také hrdinka románu Rebelka Robin.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stranger Things: Rebelka Robin

298 Kč
238 Kč
Kouzla rodu Thornů - 20%
(6x)
Elisabeth vyrůstala v jedné z austermérských veleknihoven. Od malička procházela kolem grimoárů – kouzelných knih, které šeptají na policích a chřestí železnými řetězy, jež jim brání v úniku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzla rodu Thornů

299 Kč
239 Kč
Spát v moři hvězd - Kniha II. - 20%
(2x)
Xenobioložka Kira Navárezová na průzkumné misi objevila mimozemský organismus a celý život se jí obrátil vzhůru nohama. Měkké ostří – jak organismus pojmenovala – ukrývá řadu děsivých tajemství.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Spát v moři hvězd - Kniha II.

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 301 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 31 > >>