Nejprodávanější knihy v roce 2024
psychologie

Přecitlivělost není slabost - 11%
Kniha Přecitlivělost není slabost poskytuje řadu konkrétních tipů, co dělat, aby se o sebe přecitlivělí lidé dokázali lépe postarat.
psychologie

Přecitlivělost není slabost

224 Kč
199 Kč
Přehled poruch psychického vývoje - 11%
Co je příčinou vzniku poruch psychického vývoje? Jak se projevují? Pokud si kladete tyto otázky, jistě oceníte přehled těchto poruch. Nejde však jen o „suchý“ výčet, vše osvětlí kazuistiky, které přinesl sám život. Knihu ocení studenti psychologickýc
psychologie

Přehled poruch psychického vývoje

386 Kč
343 Kč
Rozhovory s Carlem R. Rogersem - 11%
Známý psychoterapeut Carl R. Rogers absolvoval během svého života řadu rozhovorů s významnými osobnostmi nejen psychologie, ale i dalších oborů.
psychologie

Rozhovory s Carlem R. Rogersem

347 Kč
308 Kč
Řeč emocí - 11%
(1x)
Emoce – zejména temné a nerespektované – v sobě obsahují obrovské množství energie. Všichni víme, co se může stát, když je vytěsníme nebo slepě vyjádříme.
psychologie

Řeč emocí

413 Kč
367 Kč
Terapie chaosem - 11%
Kniha Terapie chaosem: Pokus o pochopení současné neklidné společnosti nabízí odlišné vnímání chaosu v lidském životě. Je třeba jej přestat vnímat jako negativní narušení panující harmonie, nesoucí s sebou pouze rozostření stávajících hranic.
psychologie

Terapie chaosem

264 Kč
234 Kč
Vina: Prométheovský úděl - 11%
Pocity viny či zahanbení prožije v životě snad každý. Pokud se ve vztahu k autoritám (ať již jsou jimi rodiče, společnost nebo Bůh) prohřešíme proti normám a pravidlům, zákonitě se dostaví pocit viny.
psychologie

Vina: Prométheovský úděl

89 Kč
79 Kč
Diagnostika a terapie duševních poruch - 11%
Odborná publikace týkající se diagnostiky a terapie duševních poruch předkládá lékařům, psychologům a všem pracovníkům zabývajícím se touto problematikou dokonalý přehled o diagnostickém procesu, symptomatice, syndromologii a nozologii.
psychologie

Diagnostika a terapie duševních poruch

719 Kč
639 Kč
Jak zvládnout syndrom vyhoření - 11%
Kniha přichází s překvapivým zjištěním: skutečnou příčinou vyhoření není přetížení a vyčerpání. To jsou pouze následky. K vyhoření dochází proto, že nemáme zdravý vztah k sobě a k lidem kolem sebe.
psychologie

Jak zvládnout syndrom vyhoření

242 Kč
215 Kč
O smrti a umírání - 11%
(1x)
O smrti a umírání je jednou z nejslavnějších psychologických studií konce 20. století, jíž bylo odtabuizováno téma smrti. Jde o autorčinu „vlajkovou loď“, v níž se snaží přinést informace, na základě kterých lze zkvalitnit péči o terminálně nemocné.
psychologie

O smrti a umírání

404 Kč
359 Kč
Obrazy v pohybu - 11%
Aktivní imaginace nabízí velkolepé pole, mnohavrstevnatou příležitost k setkání osobního a kolektivního nevědomí. Obrazy mají schopnost vyprávět beze slov.
psychologie

Obrazy v pohybu

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 591 - 600 z 650 položek
<< < 1 .. 58 59 60 61 62 .. 65 > >>