Nejprodávanější knihy v roce 2024
psychologie

Revoluční metoda uvolňování traumatu - 11%
Kniha Revoluční metoda uvolňování traumatu ukazuje, jak se stres, úzkost a trauma podepisují na naší psychické a fyzické kondici. Jak ale její autor dokládá, i ta nejotřesnější zkušenost nám může otevřít cestu ke spokojenějšímu životu...
psychologie
Ukázky

Revoluční metoda uvolňování traumatu

369 Kč
328 Kč
Sociální dovednosti v praxi
Jak dobře vás znají ostatní? Jak dobře znáte lidi, se kterými pracujete? Co můžete udělat pro zlepšení svých sociálních dovedností? Kniha jde pod povrch mechanického souboru dovedností a nabízí promyšlená a praktická vodítka účinného zvládání vztahů.
psychologie

Sociální dovednosti v praxi

89 Kč
Totem a tabu - 11%
(1x)
Kniha Totem a tabu je asi nejslavnějším Freudovým dílem, v němž aplikuje psychoanalýzu na oblast antropologie a religionistiky.
psychologie

Totem a tabu

224 Kč
199 Kč
Vzdělávání zaměřené na studenta - 11%
Vzdělávání zaměřené na studenta je důsledným přenesením principů psychologické teorie C. R. Rogerse do oblasti pedagogiky.
psychologie

Vzdělávání zaměřené na studenta

179 Kč
159 Kč
Za tajemstvím pohádek - 11%
(1x)
Dodnes vysoce uznávanou prací amerického psychoanalytika rakouského původu Bruna Bettelheima se stala jeho kniha Za tajemstvím pohádek. V ní autor tvrdí, že je nezbytné, aby se děti v raném věku setkávaly se světem klasických pohádek.
psychologie

Za tajemstvím pohádek

449 Kč
399 Kč
Anatomie zla - 11%
(1x)
Pokud může Hyde číhat v Jekyllovi, může číhat v kterémkoli člověku. Kdokoli – každý z nás – se může stát válečným zločincem, pokud k tomu dostane příležitost v podobě série shod okolností…
psychologie

Anatomie zla

305 Kč
271 Kč
Chvíle po západu slunce - 11%
Osmdesátiletý autor pro osmdesátileté čtenáře.
psychologie

Chvíle po západu slunce

189 Kč
168 Kč
Kudy do pohody - 11%
Kniha je čtivá, praktická a čtenáři v ní najdou snadno použitelné návody. Textem je provází pan Zkoumal. Jak napovídá jméno, je to člověk zvídavý a nesnáší fráze. Autorovi nedovolí, aby z této knihy udělal seznam.
psychologie
Ukázky

Kudy do pohody

89 Kč
79 Kč
Molekuly emocí - 11%
(3x)
Ve své průkopnické knize Molekuly emocí Candace Pert poskytuje překvapivé a přesvědčivé odpovědi na tyto a další náročné otázky, o kterých vědci a filozofové uvažovali už po staletí.
psychologie

Molekuly emocí

395 Kč
351 Kč
Procitnutí Evy - 11%
Rané emocionální zkušenosti zanechávají v těle stopy, které kódujeme jako informace a které v dospělosti ovlivňují náš způsob myšlení, cítění a jednání, ale naše vědomí je odmítá.
psychologie

Procitnutí Evy

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 581 - 590 z 651 položek
<< < 1 .. 57 58 59 60 61 .. 66 > >>