Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
děti a mládež

A pak se to stalo! - 20%
(3x)

Deset pohádek o maličkostech, z kterých si děti nic nedělají a dospělí z nich šílí.

děti a mládež
Ukázky

A pak se to stalo!

179 Kč
143 Kč
Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen - 20%
Příběh o Alee, dívce moře, napsaný na míru začínajícím čtenářům! Sammy se během noci na moři ztratí a nikdo neví, kde je mu konec.
děti a mládež
Ukázky

Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen

149 Kč
119 Kč
Alea - dívka moře: Síla přílivu - 20%

Setká se Alea konečně se svojí matkou? Čtvrté pokračování příběhu o Alee, dívce moře. Posádka Alfa cru prchá před krutým doktorem Orionem. Alea zná jeho děsivé tajemství a ví, že ji nenechá jen tak jít.

děti a mládež
Ukázky

Alea - dívka moře: Síla přílivu

249 Kč
199 Kč
Andílci se perou - 20%
Ponořte se do příběhů mezi nebem a podzemím!
děti a mládež
Ukázky

Andílci se perou

186 Kč
149 Kč
Bambulka a dráček Fráček - 20%
(3x)
Dobrodružná výprava malé čarodějnické holčičky Bambulky, kluka Vašíka a dráčka Fráčka. Na cestě za draky prožijí všichni tři spoustu legrace, ale i napětí. Potkají plno nových kamarádů a poznají, co je to přátelství.
děti a mládež
Ukázky

Bambulka a dráček Fráček

89 Kč
71 Kč
Bubáček - 20%
Lukáš má rád pohádky o strašidlech. Ale všechny už mu maminka před spaním vyprávěla. Co teď? Musí vymyslet nějakou novou – o Bubáčkovi. Tatínek ho Lukášovi pak pěkně nakreslil. Když se však Lukáš druhý den ráno probudí, Bubáček je pryč! Večer, když smutný Lukáš už leží v posteli, se v pokojíčku něco šustne… Kdopak to asi je?
děti a mládež
Ukázky

Bubáček

149 Kč
119 Kč
Co má poznat správný Čech - 20%
Pokračování úspěšné knihy Co má vědět správný Čech, tentokrát zaměřené na poznávání významných míst naší vlasti.
děti a mládež
Ukázky

Co má poznat správný Čech

297 Kč
238 Kč
Časodějové – Časogram - 20%
V pátém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, čekají na klíčníky nebezpečná dobrodružství, první ztráty, nelítostná bitva a střet s absolutním zlem. Časodějný svět je v ohrožení: Astragor, nepřítel eflarských hodinářů se vrátil a touží po pomstě. Severin Ohnivý se mu otevřeně postavil a Vasilisa chce otci pomoct. Spolu s přáteli se pokouší rozluštit tajemství zrezlého úlomku, který objevila v Rozeklaném zámku. Učí se nová časodějnická moudra a objevuje dosud nepoznaná tajemství řízení času. Dokáže si poradit s obrovskou zodpovědností, která se tak náhle svalila na její mladičká bedra?
děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Časogram

279 Kč
223 Kč
Časodějové – Klíč k času - 20%
(2x)

První díl skvělé série o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem.  Vasilisa žila až donedávna se svojí babičkou a neměla ponětí o tom, že její otec je mocný mág země Eflary. Místa, kde žijí tajemní čarodějové, kteří ovládají silnou magii, díky níž mohou ovlivňovat čas.

děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Klíč k času

259 Kč
207 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
děti a mládež
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 591 - 600 z 691 položek
<< < 1 .. 58 59 60 61 62 .. 70 > >>