Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
děti a mládež

České pohádky pro malé děti - 20%
Nejznámější české pohádky, které doprovázejí milé ilustrace, pootevírají pohádkový svět našim nejmenším. Právě pro ně jsou v knize zařazeny většinou kratší příběhy, které nejsou tak náročné na dlouhé soustředění.
děti a mládež
Ukázky

České pohádky pro malé děti

209 Kč
167 Kč
České pohádky pro malé děti - Czech Fairy Tales for Small Children - 20%
V knize najdete nejznámější české pohádky ve dvou jazykových verzích, v češtině a v angličtině. Bohatě ilustrované příběhy jsou převyprávěny dnešním jazykem, ale pořád mají v sobě kouzlo a důvtip klasických pohádek, které nás doprovází od dětství.
děti a mládež
Ukázky

České pohádky pro malé děti - Czech Fairy Tales for Small Children

279 Kč
223 Kč
Filipa - Malá čarodějka - 20%
Filipa je zdánlivě obyčejná holka. Její život nabere nečekané obrátky, když zjistí, že její podivínská babička je ve skutečnosti mocná čarodějka, která se jí právě rozhodla předat svoje magické schopnosti a prozradit tajemství modrého slona.
děti a mládež
Ukázky

Filipa - Malá čarodějka

139 Kč
111 Kč
Hotel U Zvířátek – Kamarádi z manéže - 20%

Volné pokračování oblíbených knížek pro všechny děti, které milují zvířátka! Dvojčata Magda a Karlík se už v hotelu U Zvířátek starali o nejrůznější domácí mazlíčky, obrovskou krajtu Astarot a maličkou želvičku Žofinku však mají na návštěvě poprvé.

děti a mládež
Ukázky

Hotel U Zvířátek – Kamarádi z manéže

89 Kč
71 Kč
Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky - 20%
(1x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen. Maddie úspěšně ukončila třetí rok svého hraničářského výcviku a je povolána zpět na hrad Araluen.

děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 13 - Klan Rudé lišky

259 Kč
207 Kč
Jak se chtěl stát obr trpaslíkem - 20%

Netradiční pohádkový příběh s laskavými ilustracemi oblíbené české výtvarnice Obr Buclík není jen tak obyčejný obr. Příliš nevyrostl, a možná i proto se rozhodl opustit ostatní obry a vydat se za dobrodružstvím.

děti a mládež
Ukázky

Jak se chtěl stát obr trpaslíkem

199 Kč
159 Kč
Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina - 20%
Po tragické smrti Modré Hvězdy se vůdcem Hromového klanu stává Ohnivous - nyní Ohnivý měsíc. Záhy je donucen postavit se čelem svému osudu, když jeho nepřítel Dráp přivede celý les na pokraj hrozivé smrtící bitvy.
děti a mládež
Ukázky

Kočičí válečníci (6) - Nejtemnější hodina

179 Kč
143 Kč
Kouzelní poníci - Nová kamarádka - 20%

První díl kouzelné série pro malé čtenářky plný magie, přátelství a krásných poníků. Sláva, jsou tady letní prázdniny! Eleanor se ale tolik netěší. Obává se, že na dovolené ji čeká jen nuda a samota. Pak se ale setká s poníkem s hlubokýma, čokoládově hnědýma očima a všechny obavy jsou pryč.

děti a mládež
Ukázky

Kouzelní poníci - Nová kamarádka

119 Kč
95 Kč
Kouzelní poníci - Velké přání - 20%

Druhý díl kouzelné série pro malé čtenářky plný magie, přátelství a krásných poníků. Marcie netouží po ničem jiném víc, než po vlastním poníkovi. Už nedoufá, že by se jí její velké přání mohlo splnit, když potká Oriona.

děti a mládež
Ukázky

Kouzelní poníci - Velké přání

119 Kč
95 Kč
Královna povětří a temnoty - 20%
Po dramatických událostech Pána stínů hrozí lovcům stínů občanská válka. Rodina Blackthornových se ocitá přímo uprostřed konfliktu, který by mohl roztrhat svět na kusy.
děti a mládež
Ukázky

Královna povětří a temnoty

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 601 - 610 z 691 položek
<< < 1 .. 59 60 61 62 63 .. 70 > >>