Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
děti a mládež

Protivníci - 20%
(1x)

Pokračování superhrdinské trilogie Renegáti od oblíbené autorky. Ve městě Gatlon City pokračuje nesmiřitelný boj mezi Renegáty a Anarchisty. Nejenže disponují výjimečnými schopnostmi, ale podařilo se jim vyvinout nebezpečnou tajnou zbraň a hrozí, že svět, který doposud znali, spěje k zániku. V turbulentní politické situaci i Nova a Adrian začínají silně zpochybňovat vlastní ideje i city a hranice mezi dobrem a zlem se pomalu stírá.

děti a mládež
Ukázky

Protivníci

279 Kč
223 Kč
Pytlík a flaška - 20%
Pytlík a Flaška se potkají na dětské oslavě. Padnou si do oka, ale krutý osud je náhle rozdělí. Následující dobrdružství Pytlíka i dlouhé putování Flašky mohou čtenáři sledovat prostřednictvím výjimečného formátu oboustranné knížky.
děti a mládež
Ukázky

Pytlík a flaška

189 Kč
151 Kč
Ranč Stříbrný poník: Hvězda - 20%

Poutavý příběh a dobře zvolená náročnost textu povzbudí děti k tomu, aby chtěly číst samy a častěji. Terka se může zbláznit radostí - na prázdniny pojede ke své babičce, která má ranč se spoustou poníků! Jestli jí radost něco naopak kazí, tak to, že se musí dělit o pokojíček se svou mladší sestrou Míšou.

děti a mládež
Ukázky

Ranč Stříbrný poník: Hvězda

129 Kč
103 Kč
Renegáti - 20%
(4x)

Ona touží po pomstě, on chce spravedlnost. První kniha dvoudílné série od bestsellerové autorky. Renegáti jsou syndikát lidí s neobyčejnými schopnostmi. Vynořili se z trosek zničené společnosti a zavedli znovu řád tam, kde dosud vládl chaos.

děti a mládež
Ukázky

Renegáti

279 Kč
223 Kč
Rošťák Oliver - 20%
Šestiletý Oliver je kluk jako buk. Přesto se mu stává, že ho lidé oslovují jako holčičku. Jak je to možné? Všechno mají na svědomí krásné blonďaté kučery spadající mu až na ramena. Jednoho dne, když zůstane sám, toho má Oliver dost. Vezme nůžky – a šmik šmik!
děti a mládež
Ukázky

Rošťák Oliver

179 Kč
143 Kč
Rychlý jako vítr: Návrat - 20%
Majka je štěstím bez sebe, že může jet na prázdniny se svou nejlepší kamarádkou Fanny na venkov k babičce a trávit léto se svým milovaným koněm Severákem.
děti a mládež
Ukázky

Rychlý jako vítr: Návrat

189 Kč
151 Kč
Tajemství Pražského hradu - 20%
Chcete, aby se obyčejná procházka na Pražský hrad proměnila v objevitelskou výpravu, která bude vaše děti bavit? Přečtěte si tuto knihu! Zavede vás na nejkrásnější místa na Pražském hradě a v jeho okolí a představí je způsobem, který je pro děti poutavý a zábavný: prostřednictvím pověstí, mýtů a zajímavostí.
děti a mládež
Ukázky

Tajemství Pražského hradu

149 Kč
119 Kč
Takhle se na koni neskáče! - 20%
Lili se učí jezdit na koni a nemůže se toho nasytit! Brzy si ale uvědomí, že majitelky jezdecké farmy mají finanční problémy. Navíc je hřebec Hurikán podivně nepřátelský a neklidný… Lili naštěstí rozumí jeho zoufalému ržání!
děti a mládež
Ukázky

Takhle se na koni neskáče!

140 Kč
112 Kč
Trnitá řeč - 20%
(2x)

Šest pohádkově laděných příběhů s úžasnými ilustracemi z temného světa fantasy sérií Griša a Šest vran Vydejte se do krajiny kouzel, kde vládne temná magie. Protéká tudy neposlušná řeka a minout vás může poslušná bouře. Přihlížejte pokoutním obchodům sjednaným pod rouškou noci.

děti a mládež
Ukázky

Trnitá řeč

299 Kč
239 Kč
Vánoce - historie, zvyky, tradice - 20%
Vánoce – jeden z nejvýznamnějších křesťanských svátků, který slaví lidé po celém světě. Proč jsou tak oblíbené a jaká je jejich historie? Odpovědi najdete v této bohatě ilustrované publikaci.
děti a mládež
Ukázky

Vánoce - historie, zvyky, tradice

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 621 - 630 z 691 položek
<< < 1 .. 61 62 63 64 65 .. 70 > >>