Nejprodávanější e-knihy v roce 2024

Poslední sbohem
(1x)
V novém románu Tima Weavera musí David Raker vyřešit dávnou vraždu i nevysvětlitelné zmizení...
Ukázky

Poslední sbohem

459 Kč
Krysta
(9x)

Major ostravské kriminálky Roman Saran rehabilituje poté, co jej při každodenním ranním běhu přepadli dva neznámí muži a zlámali mu ruku.

Ukázky

Krysta

198 Kč
Těžká volba lady Marguerite
(1x)
Ovdovělá lady Marguerite skrývá nepříjemné tajemství. Zoufale potřebuje peníze, a tak kývne na nabídku Jacka Vincenta, hraběte Comptona, aby se na přechodnou dobu stala vychovatelkou jeho tří malých dcer, které vyrůstají bez matky.
Ukázky

Těžká volba lady Marguerite

109 Kč
Podzimní vražda
Další detektivka ze série Vraždy v Somersetu s policejním detektivem v důchodu a majitelem venkovské hospody Adamem Hennessym.
Ukázky

Podzimní vražda

198 Kč
Toskánsko plné vášně
Moc ji chtěl, toužil po ní. A přesto svatební noc, o níž Ida snila, Cesare odmítl! Nikdy si tu ženu nechtěl brát, byl k tomu ale donucen. Přinutili ho vydíráním, a to je něco, co hrdý Ital nesnese!
Ukázky

Toskánsko plné vášně

69 Kč
Duna
(8x)
Příběh Duny se odehrává v daleké budoucnosti v mezihvězdném impériu. Mladý Paul Atreides odlétá na Arrakis, pouštní planetu, jež je jediným zdrojem výjimečného koření, nejdůležitější a nejcennější látky ve vesmíru s podivuhodnými vlastnostmi.
Ukázky

Duna

399 Kč
Zakletý klášter

Šarkan se vrací. Po třinácti letech v zámoří, kde bojoval ve válce Severu proti Jihu a střežil právo v západním pohraničí, míří Adam Šarkan zpět na rodný Gemer.

Ukázky

Zakletý klášter

278 Kč
Mycelium VII: Zakázané směry
(2x)

Lodě míří k Zakázaným směrům. Staroslavná Tlix, planeta argenitu a Akkütlixe, nadále zůstává skrytá za obzorem, ale Lucas vidí obrovskou příležitost; a psychotronika mu dává možnost bleskově jí využít.

Ukázky

Mycelium VII: Zakázané směry

298 Kč
Party u milionáře
Alex měl jasno! Jediné, o co té dívce – která se navíc určitě nejmenovala Ellie! – šlo, bylo dostat se přes něj k Romanovi, jeho příteli, a vydávat se za jeho dávno ztracenou sestru. A byla pro to ochotná udělat všechno!
Ukázky

Party u milionáře

69 Kč
Za zamčenými dveřmi
(3x)
Další šokující thriller od autorky Pomocnice. Když si Nora Davisová dělala jako malá v pokojíčku úkoly, netušila, že její otec zatím ve sklepě vraždí ženy. Až do dne, kdy se jim u dveří objevila policie.
Ukázky

Za zamčenými dveřmi

279 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>