Nejprodávanější tituly v roce 2024
sci-fi

Yarminův syndrom
Čtyřicet milionů lidí v baltimorské přetechnizované megapoli pomalu ztrácí kontakt s přirozeným světem a jeho standardním biotopem, který je nahrazován technologiemi.
sci-fi

Yarminův syndrom

295 Kč
Záhadný ostrov
Zatímco ve většině svých ostatních knížek dává J. M. Troska zcela volný průběh fantazii, na stránkách Záhadného ostrova najde (především) mladší čtenář napínavý a dobrodružný příběh trutnovského továrníka a jeho syna na zapomenutém ostrově kdesi poblíž Fidži.
sci-fi
Ukázky

Záhadný ostrov

89 Kč
Americká válka
(1x)
Co by se mohlo stát, kdyby Amerika obrátila své nejničivější politiky a smrticí zbraně proti sobě?
sci-fi

Americká válka

332 Kč
Arzach / Hermetická garáž
(1x)
Mlčenlivý bojovník prolétá fantaskními světy, aby sváděl kruté a komické boje s bizarními a obřími protivníky. Snové sci-fi příběhy zasahující čtenáře melancholickou náladou a neuchopitelnou atmosférou.
sci-fi

Arzach / Hermetická garáž

494 Kč
Batman 3: Já jsem zhouba
Příšery. Zabijáci. Šílení doktoři… každý přináší do Gothamu novou hrozbu. Ale to je jen kouřová clona, která má zamaskovat skutečné nebezpečí skrývající se ve stínech. Banea. Muž, který zlomil Temného rytíře, se vrací, aby ho dorazil.
sci-fi

Batman 3: Já jsem zhouba

269 Kč
Enderův stín
(2x)
Vracíme se na výcvikovou orbitální stanici, na které Mezinárodní flotila vychovává z nejnadanějších dětí budoucí velitele do války proti mimozemským agresorům.
sci-fi

Enderův stín

313 Kč
Hráč
Kultura – společnost lidí a strojů – už dala světu mnoho velkých hráčů. Jedním z nich je Jernau Morat Gurgeh, Hráč, pán každé herní desky, přemožitel počítačů, stratég.
sci-fi

Hráč

404 Kč
Hvězdný oceán
Za hranicemi vesmíru leží oblasti, kde přestávají platit známé fyzikální zákony. Válečníci, uvěznění v nespojitosti společně s cizími bytostmi a podrobení psychomorfickým experimentům, upadnou do sítě mistrných intrik a vražedných konfliktů.
sci-fi

Hvězdný oceán

250 Kč
Kairos Tempus
Závěrečný díl trilogie Stíny Země zavádí Ervina do změti událostí skrze časový rámec reality. Děj protkne řada odhalení, ale i nových otázek.
sci-fi

Kairos Tempus

119 Kč
Komando smrti
V děsivé temnotě vzdálené budoucnosti není nic než válka.
sci-fi
Ukázky

Komando smrti

149 Kč
Zobrazuji 691 - 700 z 864 položek
<< < 1 .. 68 69 70 71 72 .. 87 > >>