Nejprodávanější knihy v roce 2024
fantasy

Adaptace
(1x)
V závěrečné části románové trilogie Jižní Zóna možná budou záhady Oblasti X vyřešeny, ale důsledky dosavadních událostí nebudou přesto o nic méně závažné – a o nic méně děsivé.
fantasy
Ukázky

Adaptace

268 Kč
Autorita
(1x)
Autorita, druhá část románové trilogie Jižní Zóna od Jeffa VanderMeera přináší řadu odpovědí na nejznepokojivější otázky týkající se Oblasti X… ale rozhodně nejde o odpovědi, které by snad přinášely klid.
fantasy
Ukázky

Autorita

268 Kč
Dlouhé ticho
Mercedes Thompson 10: v románech o Mercy Thompsonové, které se dostaly na první příčku seznamu bestsellerů New York Times, našla kojotí měňavkyně své místo ve vlkodlačí smečce.
fantasy

Dlouhé ticho

305 Kč
Jak uchvátit dračí klenot
Vypuklo dračí povstání a mezi lidmi a draky zuří válka. Škyťák je se svými třemi věrnými draky sám proti celému světu. I jako vyhnanec se snaží válce zabránit, přestože mu jdou po krku lidé i vzbouření draci.
fantasy

Jak uchvátit dračí klenot

269 Kč
Lhář
Velký rozruch v centru Tokia! Loki, využívaný anděly za mizernou mzdu k prostým úkolům, které ho příliš nezajímají, má konečně příležitost roztáhnout křídla. Co se ale stane, když se Lháři postaví bůh, který lépe než kdokoli před ním ví, jak využít…
fantasy

Lhář

206 Kč
Moonlocket
(4x)
When infamous escapologist Jack Door breaks out from Pentonville Prison, he sets out for the town of Brackenbridge, determined to find his missing treasure - the Moonlocket.
fantasy

Moonlocket

194 Kč
Neobyčejní
Fantasy o ctižádosti, žárlivosti, závisti, touze a výjimečných schopnostech.
fantasy
Ukázky

Neobyčejní

322 Kč
Nikdykde
(3x)
Richard Mayhew je nudný londýnský úředníček. Nejadrenalinovější věc v jeho životě představuje sbírka kýčovitých trollů, kterými si zkrášlil pracovní stůl. Když ale doprovází svou přítelkyni na důležitou pracovní schůzku, vypadne ze zdi zraněná dívka.
fantasy

Nikdykde

710 Kč
Norbyho další tajemství
Vědci chtějí dostat robůtka Norbyho. Rádi by totiž zjistili, co se skrývá za jeho antigravitačními schopnostmi. A tak před nimi musí popletený robůtek společně s vesmírným kadetem Jeffem, svým nejlepším kamarádem, uprchnout na planetu plnou draků...
fantasy

Norbyho další tajemství

179 Kč
Nositel zášti

Cti svoje předky. Nikdy nevěř elfům. A udržuj zášť. Trpasličí král Throndin Kamenné srdce ze Zhufbaru byl zabit, zrazen na válečném poli. Královský plášť po něm přebírá jeho syn Barundin a s ním závazek, že naplní slavnostní přísahu pomsty.

fantasy

Nositel zášti

287 Kč
Zobrazuji 731 - 740 z 838 položek
<< < 1 .. 72 73 74 75 76 .. 84 > >>