Nejprodávanější tituly v roce 2024

Tíživé ticho
(5x)
Maggie je úspěšnou lékařkou a s manželem Willem žijí přesně takový život, jaký si vysnili. Jednoho dne však k ní do nemocnice přivezou postřeleného muže v povědomém oblečení. Maggiin život se nejprve zastaví a pak obrátí naruby.

Tíživé ticho

413 Kč
Padlí andělé
(1x)
Když se zprávy o Horově zradě rozšíří, Velké křížové tažení se zadrhne a primarchové a jejich legie se rozhodují, komu budou nadále loajální – zda Císaři nebo rebelskému vojevůdci Horovi.

Padlí andělé

332 Kč
Fosilie
(2x)
Kousavý román Michala Kašpárka se čte jako katalog mezigeneračních nedorozumění. V ostře načrtnutých situacích a vtipně podaných dialozích se střetávají tří rozličné pohledy na svět.
Ukázky

Fosilie

314 Kč
Kdy už přijdou dobré zprávy?
(3x)

Další detektivka s Jacksonem Brodiem. Před třiceti lety došlo v idylickém zákoutí venkovském Devonu k hrůznému zločinu. Šestiletá Joanna byla u toho. A teď má pachatel vyjít na svobodu.

Ukázky

Kdy už přijdou dobré zprávy?

448 Kč
Les v domě
(27x)
Nečekaně mrazivý román od autorky bestsellerů Hana, Tiché roky, Listopád.
Ukázky

Les v domě

386 Kč
Sidonie Nádherná
(1x)
Sidonie Nádherná žije v povědomí české i evropské kulturní veřejnosti jako přítelkyně básníka Rainera M. Rilka a Karla Krause, pro kterého se její zámek ve Vrchotových Janovicích stal druhým domovem a oázou klidu v rozbouřeném světě.
Ukázky

Sidonie Nádherná

358 Kč
Ragby
(2x)
Sdílená radost, nadšení, respekt, týmový duch a disciplína. To jsou základní hodnoty sportu, který stojí na rychlosti, síle, komplexních dovednostech a tvrdých, přesto férových soubojích tělo na tělo.
Ukázky

Ragby

1 125 Kč
Cvičebnice OSP Scio. Národní srovnávací zkoušky
Obsáhlá publikace je vhodná pro uchazeče o studium na VŠ, které čeká test OSP Scio.

Cvičebnice OSP Scio. Národní srovnávací zkoušky

882 Kč
Smršť
(8x)
Když kraji vládne démon větru…
Ukázky

Smršť

241 Kč
Kitaró - limitovaná edice

Kitaró patří k nejznámějším a nejvydávanějším příběhům manga v Japonsku. Již v roce 1954 na sebe Mizuki upozornil prvními povídkami o klukovi jménem Kitaró, pocházejícím z duchařského rodu ze hřbitova.

Ukázky

Kitaró - limitovaná edice

673 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>