Nejprodávanější audioknihy v roce 2024
osobnosti a osudy

Mých tisíc životů - 11%
(4x)

Víc než jen autobiografie. Vyprávění o výjimečném a šťastném životě. Audioverze vzpomínek J. P. Belmonda vychází ve světové premiéře! Herec a dabér Jiří Krampol převzal dabing Jeana-Paula Belmonda po emigraci Jana Třísky na konci 70. let.

osobnosti a osudy

Mých tisíc životů

314 Kč
279 Kč
Obrazy v čase - 20%
Láska za lásku - rozhlasový cyklus pořadů hudby, příběhů a rozjímání, které pro vás ve svém malířském ateliéru připravil Jiří Anderle s papouškem Žandou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Obrazy v čase

249 Kč
199 Kč
Toulky českou minulostí speciál Jan Ámos Komenský - 11%
10 dílů úspěšného seriálu Českého rozhlasu Toulky českou minulostí, které jeho autoři věnovali zakladateli moderní pedagogiky a Učiteli národů Janu Amosi Komenskému.
osobnosti a osudy

Toulky českou minulostí speciál Jan Ámos Komenský

179 Kč
159 Kč
Co mě naučil tučňák - 20%
Když Angličan Tom přijme místo učitele na prestižní argentinské internátní škole, ještě netuší, že si tam z výletu do Uruguaye propašuje tučňáka, jehož zachrání z ropné skvrny.
osobnosti a osudy
Ukázky

Co mě naučil tučňák

269 Kč
215 Kč
Pěšky mezi buddhisty a komunisty - 11%
(5x)

Nešikovný mladý muž ujde 1 500 kilometrů pěšky v Nepálu a v Číně. Dějí se mu hrozné věci, ale on se jim jen směje. „Svět z televize je někde tam venku. Jen si pro něj někdy musíš dojít pěšky.” To je motto excentrického poutníka Ladislava Zibury.

osobnosti a osudy

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

269 Kč
239 Kč
Syn větru a Prsatý muž - 11%
(2x)
Příběh o změně tak velké, že si ji člověk nedokáže představit. Audiokniha věnovaná místům a bytostem, jež zmizely, a láskám, co zůstaly. O šamanských zkouškách, nečekaném daru-nedaru z pralesa, který s vámi zůstane už napořád, kamkoliv zamíříte…
osobnosti a osudy

Syn větru a Prsatý muž

269 Kč
239 Kč
Tohle si poslechni - 20%

Publicista, reklamní textař a stand-up komik Pavel Tomeš, kterého můžete znát z televizního pořadu Na stojáka nebo Comedy club, vybral a načetl ty nejlepší fejetony ze svých knih Facky z Marsu, Zápisky malého tyranosaura a Tohle lidi hodně berou. Už

osobnosti a osudy
Ukázky

Tohle si poslechni

199 Kč
159 Kč
Toulky českou minulostí speciál Karel IV. - 11%
33 dílů úspěšného seriálu Českého rozhlasu Toulky českou minulostí, které jeho autoři věnovali velikánu české historie Karlu IV.
osobnosti a osudy

Toulky českou minulostí speciál Karel IV.

224 Kč
199 Kč
Jako Čuk a Gek
Ne každý má ten dar vykřesat jiskřičku humoru i z té nejvšednější a nejbanálnější situace. Petru Novotnému a Františku Ringo Čechovi však toto nadání rozhodně nechybí. Dokládá to i jejich osobitý cestopis, jenž se dočkal i své knižní podoby.
osobnosti a osudy

Jako Čuk a Gek

179 Kč
Můj život po životě - 11%
Osmého prosince 2012 praskla Michalu Vieweghovi aorta. V nemocnici ho půl hodiny marně oživovali, a jak říká doktor Skalský, kdyby se rozhodli Michala neoperovat, nebylo by to nic proti standardním medicínským postupům. Jenže to zkusili...
osobnosti a osudy

Můj život po životě

202 Kč
179 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 93 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 10 > >>