Nejprodávanější tituly v roce 2024
zdraví a výchova dětí

Dětské hry - games - 20%
Autoři z Pražské skupiny školní etnografie se věnují pojmu hry, dětské hry, poté dětským skupinovým hrám na sbírce 1600 záznamů od 1. do 9. třídy.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Dětské hry - games

300 Kč
240 Kč
Mezi školkou a pubertou
Autorka navazuje na svou knihu Pohodoví rodiče, pohodové děti. Přináší úvahy nad výchovnými postoji a jejich zdroji – s důrazem na problematiku dětí mladšího školního věku.
zdraví a výchova dětí

Mezi školkou a pubertou

89 Kč
Moje BIO pochoutky - 20%
Kniha pro všechny, kteří chtějí vařit zdravě, přináší 50 chutných receptů z tzv. zdravých a BIO potravin. Zajímavé, jednoduché, většinou i rychle realizovatelné, ale chuťově velice atraktivní pokrmy z BIO surovin, budou mít chuť vařit i úplní začátečníci.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Moje BIO pochoutky

139 Kč
111 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
zdraví a výchova dětí

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Radost ze zdravých dětí - 11%
Jedinečná kniha, která respektuje přírodní zákonitosti a jejich vliv na stravu a výchovu dětí je určena všem, kteří si přejí dát svým dětem to nejlepší a využívat při tom zákonů přírody.
zdraví a výchova dětí

Radost ze zdravých dětí

350 Kč
311 Kč
Rozumbrádkové - 11%
Tři kamarádi Vtipálek, Hlavěnka a Mudra žijí v horském údolí rozumbrádků, kam nevedou žádné cesty. Rozumbrádkové nade vše milují hádanky a jejich rozmanité příhody vždycky nějakou obsahují.
zdraví a výchova dětí

Rozumbrádkové

198 Kč
176 Kč
Speciální pedagogika v praxi - 20%
Kniha je určená studentům pedagogických věd a psychologie na SŠ i VŠ, začínajícím speciálním pedagogům, poradenským a školním psychologům, učitelům prvního i druhého stupně a také rodičům a prarodičům dětí se SPUCH.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Speciální pedagogika v praxi

254 Kč
203 Kč
Staňte se lepším tátou již dnes - 11%
Kniha Gregory Slaytona Staňte se lepším tátou již dnes nenechá lhostejným žádného otce, který ji otevře. Ať už aktivně hledáme nápady a inspiraci, jak se stát lepším tátou, nebo ji otevřeme jen tak ze zvědavosti, budeme „nakaženi“ nadšením.
zdraví a výchova dětí

Staňte se lepším tátou již dnes

216 Kč
192 Kč
Šimonovy pracovní listy 5 - 11%

Než začnu psát, budu si s pastelkou hrát. Soubor zábavných grafomotorických cvičení pomůže dětem předškolního věku i malým školákům při zdokonalování jemné motoriky, smyslového vnímání a vytváření technických dovedností.

zdraví a výchova dětí

Šimonovy pracovní listy 5

149 Kč
132 Kč
Techniky učení - 20%
(1x)
Knížka je určena všem, kteří se chtějí snadněji a lépe učit a více si zapamatovat. Díky testu v knize zjistíte, jaký jste studijní typ a jaké metody učení jsou pro vás nejvhodnější. Dozvíte se, jak se správně motivovat, jak při učení ideálně postupovat.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Techniky učení

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 811 - 820 z 876 položek
<< < 1 .. 80 81 82 83 84 .. 88 > >>