Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2024
fantasy

Johnny a mrtví
Druhý díl volné trilogie o Johnnym. Tentokrát Johnny zjistí, že on jediný je schopen vidět duchy mrtvých lidí pohřbených na místním hřbitově.
fantasy

Johnny a mrtví

140 Kč
Krvavý oheň
Vyvrcholení, v němž mnoho postav z románu Vládce vlků a Radhostův meč vybojuje svou poslední bitvu, se tentokrát odehrává v povodí řeky Moravy, v oblasti dnešní Olomouce a Jeseníků. Juraj Červenák opět hladce skloubil svět slovanských mýtů.
fantasy

Krvavý oheň

269 Kč
Malý princ a Planeta lakrimavor

Na další planetě, kterou Malý princ s Liškou navštíví, jsou obyvatelé sužováni ohnivým deštěm. Naštěstí mají velké rostliny zvané lakrimavory, které je svými širokými listy před ohněm chrání.

fantasy
Ukázky

Malý princ a Planeta lakrimavor

179 Kč
Ohnivá kaskáda
Richard, lord Rahl a vládce D'Hary, hledač a nositel Meče pravdy, je smrtelně raněn. Poté, co jej kouzelnice Nicci přivede nazpět ze světa mrtvých, zjišťuje, že jeho žena, matka zpovědnice Kahlan, zmizela a nikdo nevěří, že někdy existovala.
fantasy

Ohnivá kaskáda

440 Kč
Píseň krve
(4x)

Nový mistr vypravěč přináší první díl výpravné fantasy ságy o válce, intrikách a těžce zkoušené víře… Vélin Al Sorna, zasvěcený Šestému řádu, byl od útlého dětství cvičen k boji a zabíjení ve službách víry. Řád se stal jeho jedinou rodinou.

fantasy

Píseň krve

449 Kč
Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město
(6x)
Sirotčinec slečny Peregrinové vtáhne čtenáře do imaginárního světa telepatie a časových smyček, cirkusových triků a vlkodlaků – do světa obydleného „podivnými“ dospělými, vrahounskými stvůrami a bizarními druhy zázračných zvířat.
fantasy

Sirotčinec slečny Peregrinové: Podivné město

398 Kč
Slavnost bláznů
Čtvrtý díl cyklu Upíři z Morganville.
fantasy

Slavnost bláznů

214 Kč
Smaragdová bouře
(1x)
Bývalý žoldnéř Hadrian Blackwater se vydává na dobrodružnou pouť po širém moři, aby našel ztraceného Novronova Dědice. Jediná naděje spočívá v tom, že se postaví bezohlednému a vychytralému Merrrickovi Mariusovi.
fantasy
Ukázky

Smaragdová bouře

253 Kč
Bleach 5: Rightarm of the Giant
Kdo z koho? Sběrači duší nemají patent na likvidaci démonů - v Karakuře je člen konkurenční skupiny, který si chce dát s Ičigem závod, kdo z nich zneškodní víc hollow.
fantasy

Bleach 5: Rightarm of the Giant

206 Kč
Department 19 - Utajená mise - 41%
(3x)
Život Jamieho Carpentera už nikdy nebude jako dřív. Jeho otec je mrtvý, matka nezvěstná a jen on sám byl zachráněn nesmírně mohutným mužem jménem Frankenstein. Jamie je odvezen na Oddělení 19, kde je zařazen do utajené organizace...
fantasy

Department 19 - Utajená mise

148 Kč
87 Kč
Zobrazuji 821 - 830 z 869 položek
<< < 1 .. 81 82 83 84 85 .. 87 > >>