Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
romantika

První hřích - 20%
(1x)
Milionář Joshua Lowell je vyhlášený svou ledovou odtažitostí a arogantní pýchou, takže je pochopitelné, že nechce dopustit, aby krásná, ale i neústupná novinářka Sophie vytahovala na světlo temnou minulost jeho rodiny.
romantika
Ukázky

První hřích

69 Kč
55 Kč
První pravidlo: nezamilovat se - 20%
(1x)
Dobrodružná cesta za pokladem svede dohromady dva odborníky.
romantika
Ukázky

První pravidlo: nezamilovat se

339 Kč
271 Kč
Psáno s nadějí - 20%
Pokračování románu Psáno s lítostí.Když bylo Cavenovi patnáct, jeho život změnila jediná kulka. Následujících deset let zasvětil budování impéria, které ho mělo ochránit přede vším, co by mu život mohl přichystat.
romantika
Ukázky

Psáno s nadějí

209 Kč
167 Kč
Rozvedený a rozvedená - 20%
Beah se vrací do Bostonu, aby dohlížela na aukci desetiletí. Na svou práci se těší, ale radost jí kalí skutečnost, že se bude muset vídat se svým bývalým manželem Finnem Murphym.
romantika
Ukázky

Rozvedený a rozvedená

69 Kč
55 Kč
Ruleta vášně v Monte Carlu - 20%
(1x)
Alexi: Musel jsem tě poslat pryč. Příliš moc bys mně připomínala, co se stalo. To, co se stát nemělo. Provinila ses, nejvíce ze všeho ale tím, že bys mně už napořád připomínala, jak moc jsem se provinil já…!
romantika
Ukázky

Ruleta vášně v Monte Carlu

69 Kč
55 Kč
Řekova neznámá nevěsta - 20%
(1x)
A tehdy po ní zatoužil podruhé… Ne, i když Apollo udělal, co bylo jeho povinností a té Angličance, s níž před několika týdny strávil žhavou noc, manželství nabídl, ve skutečnosti o ni nestál.
romantika
Ukázky

Řekova neznámá nevěsta

69 Kč
55 Kč
Sebevědomý lord Gray - 20%
(1x)
Sebevědomý lord Gray Lady Thea se vydá se svou přítelkyní do parku, ale netuší, jaké překvapení je tam čeká. Narazí totiž na muže, jenž se koupe v potoce, jak ho pánbůh stvořil.
romantika
Ukázky

Sebevědomý lord Gray

109 Kč
87 Kč
Sestry z Titaniku - 20%
(1x)

Jedna cesta jim navždy změnila život Palubní lístek na Titanic se pro nemajetné irské sestry stane životní šancí. Nora bude vychovatelkou v zámožné rodině a Delia přijme místo posluhovačky. Po osudném lodním neštěstí se však Delia ocitne osamocená v New Yorku a souhrou nedorozumění se stane tím, kým měla být její sestra – guvernantkou.

romantika
Ukázky

Sestry z Titaniku

299 Kč
239 Kč
Setkání v Dolomitech - 20%
(1x)
Když po něm vyjela ta neznámá žena s tím, že nemůže jen tak její sestru opustit, pochopil Matteo, že Rosii skutečně opustit nemůže. Tím spíše, že ji nikdy neviděl!
romantika
Ukázky

Setkání v Dolomitech

69 Kč
55 Kč
Siciliánská Popelka - 20%
(1x)
Normálně to byl vždycky on, kdo se postaral o odcházení… Jenže s Linou nebylo nic „normálně“! S Linou se Salvatore poprvé v životě pustil do románku na jednu noc. Lina jako první odešla od něj. Po Lině jako po první ženě chtěl „vztah“.
romantika
Ukázky

Siciliánská Popelka

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 871 - 880 z 1000 položek
<< < 1 .. 86 87 88 89 90 .. 100 > >>