Nejprodávanější tituly v roce 2024
poezie pro děti

Básničky pro Dominičku - 11%

Kniha básniček a říkadel nejen pro Dominičky a Dominiky, ale pro všechny holčičky a kluky. Básničky o všedních věcech, které ještě nikdo nečet. Děda, babka, když je čtou, jisto jistě neusnou. Je tam báseň o Agátě, jak se trochu válí v blátě.

poezie pro děti

Básničky pro Dominičku

135 Kč
120 Kč
Česká říkadla - 11%
Kniha je výběrem klasických říkadel, které se tradují z generace na generaci, i říkadel z doby spíše současné. S oblibou se do ní s vaším dítětem začte babička či dědeček, stejně jako třeba starší sourozenec.
poezie pro děti
Ukázky

Česká říkadla

170 Kč
151 Kč
Máme kostru ve skříni - 11%
Jedinečná antologie veršů pro děti obsahuje původní, dosud nevydané strašidelné básně od našich předních básníků a písničkářů.
poezie pro děti

Máme kostru ve skříni

224 Kč
199 Kč
Nápady pana Apríla - 11%
(1x)
Rozverné verše Jiřího Koláře určené dětem.
poezie pro děti

Nápady pana Apríla

224 Kč
199 Kč
Říkadla pro děti - 20%
(1x)
Maminky a babičky, tatínkové a dědečci, chcete pro své děti a vnoučata nová říkadla? Milé děti, chcete se dozvědět, jak zlobí pastelky, co se povídá v lese, co trápí ježka, jak se barví duha, co je to popletovna a mnoho dalších zajímavostí?
poezie pro děti
Ukázky

Říkadla pro děti

79 Kč
63 Kč
Autoškolka
Svět kolem nás je plný aut, motorek a různých motorových vozidel.
poezie pro děti

Autoškolka

98 Kč
Jiné taje opic - 11%
(1x)
Druhá kniha Zlatou stuhou ověnčených a na prestižní cenu Czech Grand Design nominovaných Jino tajů opic je zde – a dotváří tak komplexní opičí atlas, opět včetně opičí abecedy, kterou si děti mohou rozstříhat a tvořit z ní své texty.
poezie pro děti

Jiné taje opic

628 Kč
558 Kč
Můj medvěd Flóra - 11%
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
poezie pro děti
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
159 Kč
Nesmysl! - 11%
(1x)
Nesmysl provází člověka odjakživa. V životě, v kultuře, ve společnosti, v politice. V literatuře, zejména v poezii, ať té domácí, nebo překladové, má velmi pěknou a bohatou tradici, kterou není na škodu čas od času připomenout.
poezie pro děti

Nesmysl!

241 Kč
214 Kč
Teď není čas na hraní - 11%

Už je čas jít spát, ale Rex má jiný nápad.

Rýmovaná kniha pro nejmenší. Příběh malé holčičky, která už by si ráda nechala přečíst od svých tátů knížku před spaním, ale Rex má jiné plány.

poezie pro děti

Teď není čas na hraní

170 Kč
151 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 90 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>