Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
ženy

Božská Ada
(1x)

Rozsáhlý historický román o zakladatelce počítačové vědy od populární autorky Hany Whitton Román o geniální a nedoceněné matematičce Adě Lovelaceové, autorce prvního počítačového programu, líčí nejen její nevšední soukromý život od dětství poznamenaného přísnou výchovou matky i vztahem k nepřítomnému otci, jímž byl slavný básník lord Byron, až po bohatý společenský a profesionální život v první polovině 19. století ve viktoriánské Anglii.

ženy
Ukázky

Božská Ada

279 Kč
Budoucí královna
(2x)
Příběh princezny Alžběty a Philipa Mountbattena začíná ve Windsoru ve válečném roce 1943, kdy se princezna opět setkává s šarmantním poručíkem, kterého poprvé viděla před několika lety. Philip představuje všechno, před čím ji vždy varovali: nebezpečí, dobrodružství, nejistotu.
ženy
Ukázky

Budoucí královna

249 Kč
Dar života
Nevšední vzpomínky zachycují životní osudy Edny Adan Ismailové, která jako první somálská dívka získala stipendium na ošetřovatelskou školu ve Velké Británii. Psal se rok 1954 a Edna udělala zásadní krok ke svému velkému snu – založit vlastní nemocnici.
ženy
Ukázky

Dar života

279 Kč
Dneska už se tomu směju

Druhé, rozšířené a upravené vydání vzpomínek slavné herečky Adiny Mandlové Do světa filmu bývalou manekýnku a fotomodelku Adinu Mandlovou uvedl Hugo Haas, který byl jistou dobu jejím intimním přítelem. Zprvu byla obsazována do rolí mondén a zhýčkaných slečen, postupně se vypracovala v dobrou představitelku charakterních rolí.

ženy
Ukázky

Dneska už se tomu směju

209 Kč
Lhala jsem

Když všechny masky spadnou. Upřímná zpověď o hledání vnitřní pravdy. „Vše, co se ti kdy stalo, mělo svůj důvod. A jakmile ten důvod poznáš, osvobodíš sebe i ostatní. Dokážeš v životě najít tolik radosti, že se tvoje srdce otevře dokořán, aby pojmulo a objalo celý svět. Nikdo tě nezachrání. Zachráníš se sama.“

ženy
Ukázky

Lhala jsem

269 Kč
První herečka
(1x)
První herečka je další z historických románů amerického autora C. W. Gortnera, který představuje skutečnou a výraznou ženskou postavu. Tentokrát jde o dodnes uctívanou francouzskou herečku Sarah Bernhardtovou...
ženy
Ukázky

První herečka

249 Kč
Šťastná za všech okolností
(1x)

Nic není tak černé, aby se na to nešlo dívat růžovými brýlemi „Až umřu, kluci,“ říkám svým synům, „chci, abyste věděli, že jsem byla šťastná, protože já dovedla být šťastná za všech okolností.“

ženy
Ukázky

Šťastná za všech okolností

209 Kč
Vyzvědačky bez závoje

Fascinující osudy tajných agentek západního i východního bloku Některé za cenu obrovského osobního rizika pomáhaly své vlasti v době ohrožení, jiné toužily po dobrodružství a snažily se zajistit si pohodlný život. Motivace žen, jež během 20. století působily v tajných službách, byly různé.

ženy
Ukázky

Vyzvědačky bez závoje

349 Kč
Zasvěcená
Zasvěcená je nejen mystickou biografií o hledání smyslu, krásy a moci prostřednictvím čarodějnického života, ale i manifestem svolávajícím všechny magické osoby světa, aby pozvedly své kouzelné hůlky a vytvořily svět, ve kterém chtějí žít.
ženy
Ukázky

Zasvěcená

228 Kč
Gabriela Koukalová: miss biatlon
Pozoruhodný příběh Češky, která dobývá svět. Gabriela Koukalová je populární nejen proto, že je sympatická, krásná a úspěšná, ale hlavně proto, že je velká bojovnice. A také nesmírně talentovaná.
ženy
Ukázky

Gabriela Koukalová: miss biatlon

189 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 91 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>