Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
horory

Černá tma zapomnění - 20%
(1x)
Don Miller žije ve šťastném manželství se ženou, která je pro něj vším. Zároveň však celý život trpí záhadnými výpadky paměti a jen zřídkakdy se rozpomíná na některé podivné příhody z jejich společné minulosti.
horory
Ukázky

Černá tma zapomnění

439 Kč
351 Kč
Historie děsu - 20%
Grayson Hale, nejslavnější skotský vrah historie, je známý spíše pod jiným jménem: jako Ďáblův advokát. Když se pětadvacetiletý americký postgraduální student přiznal k vraždě svého spolužáka Liama Stewarta a tvrdil, že jej k činu přiměl ďábel...
horory
Ukázky

Historie děsu

449 Kč
359 Kč
Jak přežít vlastní vraždu - 20%
Alicina sestra Claire byla před rokem zavražděna a Alice se zhroutil celý svět. Něco totiž viděla a teď je jediným svědkem v případu sestřiny vraždy. Alicino okolí ale o jejích tvrzeních dost pochybuje.
horory
Ukázky

Jak přežít vlastní vraždu

289 Kč
231 Kč
Kniha nehod - 20%
(1x)
Kdysi dávno žil Nathan v domě na venkově se svým násilnickým otcem – a nikdy své rodině neřekl, co se mu tam stalo.
horory
Ukázky

Kniha nehod

399 Kč
319 Kč
Škvíra - 20%
(1x)
Kolekce jedinečných mysteriózních povídek od autorky kultovního Kříďáka. Každá z nich je obestřena mrazivou temnotou, která něco skrývá – vrahy, přeludy, nestvůry… nebo cosi odporného v krabici na klobouky.
horory
Ukázky

Škvíra

319 Kč
255 Kč
Ta z katovny - 20%
(1x)
Osudy dvou žen se prolnou přes propast času.
horory
Ukázky

Ta z katovny

297 Kč
238 Kč
Cosi z hloubi - 20%
V novele Cosi z hloubi se Alison Manneringová po vysoké škole vrací do rodného městečka, odlehlé hornické obce v severovýchodní Pensylvánii, aby se pokusila přijít na kloub záhadné smrti svého otce.
horory
Ukázky

Cosi z hloubi

220 Kč
176 Kč
Cujo - 20%
Doslova a do písmene kousavý román, plný napětí a hrůzy zavede čtenáře do známého městečka Castle Rock. Jeho zdánlivý pokoj naruší bernardýn nakažený vzteklinou.
horory
Ukázky

Cujo

190 Kč
152 Kč
Černá krabice - 20%
Joe Hill už má na svém kontě několik ocenění za povídky a svou románovou prvotinou, mistrovským dílem plným napětí a temné hrůzy, se okamžitě vyšvihl mezi nejlepší autory fantastických hororů.
horory
Ukázky

Černá krabice

240 Kč
192 Kč
Frankenstein aneb novodobý Prométheus - 20%
(1x)
Viktor Frankenstein, posedlý touhou stvořit život, plení hřbitovy, aby získal materiál k vytvoření nové bytosti. Tu pak pomocí elektřiny probudí k životu. Ale tvor, zbavený lidské společnosti a odvržený i samotným Frankensteinem, se rozhodne zničit svého stvořitele i vše, co je mu drahé.
horory
Ukázky

Frankenstein aneb novodobý Prométheus

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 106 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 11 > >>