Nejprodávanější tituly v roce 2024
psychologie

Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
psychologie
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
psychologie
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Interkulturní komunikace - 20%
Prudký celosvětový rozvoj civilizace přináší spoustu nových jevů, které se intenzivně prosazují v praxi, ale až následně se dostávají do zájmového pole vědy. Jedním z těchto nových fenoménů je interkulturní komunikace.
psychologie
Ukázky

Interkulturní komunikace

271 Kč
217 Kč
Jak zachránit manželství - 20%
Snad každý z nás někdy ve vztahu zažil krizový okamžik. Mnozí z nás by mohli vyprávět o nevěře, žárlivosti či o životě s problematickým partnerem.
psychologie
Ukázky

Jak zachránit manželství

229 Kč
183 Kč
Komunikace mezi rodičem a dítětem - 20%
Komunikace znamená pro rodiče radost, prožitek společně stráveného času, větší poznání svého dítěte. Je to chvíle a příležitost k vysvětlení, objasnění věcí a nedorozumění. Díky vzájemné komunikaci se lépe navzájem chápeme.
psychologie
Ukázky

Komunikace mezi rodičem a dítětem

135 Kč
108 Kč
Netrapte se po rozvodu - 20%
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným.
psychologie
Ukázky

Netrapte se po rozvodu

186 Kč
149 Kč
Rétorika - 20%
Publikace přibližuje význam jazykové komunikace jak z hlediska běžného dorozumívání mezi lidmi, tak z hlediska správné mluvy odborné.
psychologie
Ukázky

Rétorika

254 Kč
203 Kč
Rodinná terapie - 20%
Doplněné a přepracované vydání úspěšné knihy propojuje výklad teorie s praktickými ukázkami rodinných příběhů a terapeutických problémů. Cílem je vysvětlit aplikaci teorie v konkrétních situacích.
psychologie
Ukázky

Rodinná terapie

339 Kč
271 Kč
Tváře a charaktery - 11%
Tato kniha je výsledkem dlouholetého snažení francouzského psychologa Luise Cormana, který věnoval skoro padesát let své odborné činnosti nalézání vztahů mezi podobou člověka a jeho povahovými vlastnostmi.
psychologie

Tváře a charaktery

291 Kč
258 Kč
Vítejte v krizi! - 11%
Okamžik, kdy se nám život rozpadne pod rukama, je zároveň okamžikem, kdy začíná život nový. Tehdy totiž zmizí veškeré iluze a klam a objeví se holá, nepřikrášlená pravda. Krize může být neobyčejně bolestná,ale stává se zároveň zdrojem síly a naděje.
psychologie

Vítejte v krizi!

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 901 - 910 z 934 položek
<< < 1 .. 89 90 91 92 93 94 > >>