Nejprodávanější audioknihy v roce 2024

Mary Poppinsová
Velké dobrodružství začíná! Uvítejte na první pohled důstojnou chůvu, se kterou ale není radno žertovat. Mary Poppinsová je však i plná fantazie a navíc umí čarovat.

Mary Poppinsová

242 Kč
Medová léta
Mládí voní medem, hořkne trapasy a sládne vzpomínkou.

Medová léta

224 Kč
Metro 2035
Metro 2035 završuje příběh Arťoma z první knihy kultovní trilogie. Na tuto knihu miliony čtenářů čekaly řadu let a zahraniční nakladatelé zakoupili práva na překlad dávno předtím, než byl román dokončen.
Ukázky

Metro 2035

369 Kč
Moudrost lesa
(1x)
Procházka lesem s nejproslulejším německým hajným. Peter Wohlleben, hajný s vášní pro les, nám ukazuje les takový, jaký je a jaký by být mohl.

Moudrost lesa

332 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy
(7x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš-šád, velekněz z Rekeghu.

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

494 Kč
Nabarvené ptáče
(7x)
Nabarvené ptáče je hluboce dramatický příběh zaobírající se bezprostředním vztahem mezi hrůzou a krutostí na jedné straně a nevinností a láskou na straně druhé.

Nabarvené ptáče

305 Kč
Nohy z jílu
Kdo vraždí neškodné starce? Kdo se pokouší otrávit Patricije? V době, kdy podzimní mlhy sevřou město Ankh-Morpork do svých spárů, připadne Městské stráži nelehký úkol vystopovat neviditelného vraha.

Nohy z jílu

359 Kč
Osvícení
(6x)
Hotel Overlook je považován za nejkrásněji položené horské letovisko na světě, ale nový správce Jack Torrance, jeho žena Wendy a jejich pětiletý syn Danny v něm každý spatřují každý něco úplně jiného.
Ukázky

Osvícení

429 Kč
Pád nebes
(2x)

Na rozhraní mezi nebem a zemí... Není to sice nejvyšší hora Evropy, ale je prý nejkrásnější. Poslední vrchol Alp, jenž v polovině 19. století ještě nebyl pokořen, provokoval a přitahoval horolezce, kteří se ho pokoušeli zdolat.

Ukázky

Pád nebes

319 Kč
Pečeť smrti
Český král pověří Oldřicha z Chlumu delikátním vyšetřováním. Pražský biskup totiž vlastní darovací listinu děda současného krále na vesnici Makotřasy, o níž je Přemysl II. Otakar přesvědčený, že patří jemu.

Pečeť smrti

314 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>