Agatha Christie - Poirot: Vražda ...

Poirot: Vražda v Orient-expresu

Nakladatel: Knižní klub 2017
Vražda v Orient expresu

Vražda v Orient expresu

209 Kč
Ihned
209 Kč
Není v prodeji
199 Kč
pohlídat

Anotace

Hercule Poirot právě přicestoval do Istanbulu, ale vzápětí je telegramem odvolán do Anglie. V Orient-expresu, kam nastoupil, upoutá jeho pozornost bohatý Američan Ratchett; mimo jiné nabídkou vysoké odměny za to, že jej detektiv ochrání před hrozícím vražedným pokusem. Poirot odmítá – a následujícího rána je Američan ve svém kupé nalezen ubodán k...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(1x)

Vaše hodnocení
H.P. v plné parádě ! Perfektní zápletka, silný motiv, překvapivé odhalení - opravdu síla. Osobně nesouhlasím s tím, že zápletka je nereálná - i kdyby, od toho jsou přece knihy. Z knih s H.P. patří mezi mé nejoblíbenější tři.
Tuhle knihu jsem přečetl za dva dny a musim říct že to je vynikající kniha. Neskutečné rozuzlení které mi vyrazilo dech.Doporučuji.

Jde opravdu o velice zajímavý případ, přečetl jsem už několik knih od Christie a opravdu nevím zdali je plus či mínus, že některé případy jsou až pohádkově nereálné a tento titul k těm knihám rozhodně patří. Také jsem pocítil určitou roztrpčenost například po přečtení knih: Po pohřbu, Hodiny, Třetí dívka. Ale právě na tuto roztrpčenost jsem si...

Více

Toto byla má první detektivka, kterou jsem přečetl. Četl jsem dobrodružné romány, ale po této knize jsem změnil své zaměření a začal jsem číst Agathu Christie. Tuto knihu doporučuji všem i začínajícím detektivům.

Kniha má zajímavé rozuzlení, určitě patří k těm nejlepším. Pokud někdo rád přichází sám podle indicií na to, kdo je vrahem, (jako já) tato kniha pro něj bude tvrdší oříšek. Přesto doporučuji.
Agathu čtu ráda, ale tento příběh byl příliš pohádkový - konec byl sice překvapivý, ale spíš než aby mi vyrazil dech, tak jsem nad ním kroutila hlavou.
Zobrazit další (3)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Poirot: Vražda v Orient-expresu
Autor:
Christie, Agatha
Nakladatel:
Knižní klub
EAN:
9788024258799
ISBN:
978-80-242-5879-9
Doporučená prodejní cena:
199 Kč
Originál:
Murder on the Orient Express
Překlad:
Kondrysová, Eva
Popis:
Elektronická kniha, 264 stran, bez zabezpečení DRM, 0,9 MB ePUB ePUB, 1,8 MB Mobi Mobi, česky
Rok vydání:
2017