Nejprodávanější e-knihy v roce 2024
česká

Hledání společného světa
(1x)
Dvacet esejů českého biologa a filozofa Zdeňka Neubauera přináší svěží a neotřelý pohled na přírodu i kulturu. Svět zde není vnímán očima tradiční přírodovědy jako výskytiště lhostejných a nesouvisejících objektů, ...
česká
Ukázky

Hledání společného světa

228 Kč
Klub vrahů
(5x)
Klub vrahů je zneklidňující thriller. Napětí příběhu, který se zpočátku tváří spíš jako detektivka, se stupňuje až k hororové atmosféře, která čtenáře sevře jako čelisti svěráku a nepustí.
česká
Ukázky

Klub vrahů

198 Kč
Krvavá fontána
(1x)
V okolí zpustlého zámku Grábenštejna na okraji bývalého vojenského újezdu se začne zjevovat tajemná Černá dáma, známá z místní pověsti. Na blatech se objevují podivné stopy, noční les ožívá tajemnými světly, povalují se tam údajní kostlivci ...
česká
Ukázky

Krvavá fontána

249 Kč
Měli dinosauři blechy?
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

česká
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
Nulorožec
(5x)
Detektivní román Nulorožecse sice odehrává v současnosti, složité a dobrodružné pátrání však zavede jeho hlavního protagonistu, komisaře Libora Lavaba, až do roku 1808, když objeví tajný deník Johanna Wolfganga von Goetha.
česká
Ukázky

Nulorožec

169 Kč
Pravomil Raichl
Pravomil Raichl se na začátku 2. světové války, při pokusu o překročení hranice Sovětského svazu, dostal do Gulagu, pak jako československý voják bojoval a došel z Buzuluku až do Československa.
česká
Ukázky

Pravomil Raichl

199 Kč
Ukradený syn
(10x)
Toto je biografický a investigativní příběh ženy, kterou „rozvinutý stát“ díky své aroganci téměř zničil.
česká
Ukázky

Ukradený syn

171 Kč
Ve skříni
(4x)
Hlavní hrdinka nové prózy Terezy Semotamové žije v nespokojeném vztahu v cizině; po nevyjasněné smrti partnera se vrací do rodné země, kde však nemá kde žít (ostatně ani neví jak), a tak vezme zavděk skříní, kterou její sestra hodlá vyhodit.
česká
Ukázky

Ve skříni

159 Kč
Znám tě?
(1x)
Zuzanin život je kolotoč práce, povinností a strachu. Sama vychovává tříletou holčičku Pepper, se kterou žije na ostrově. Společnosti lidí se straní. Mužům se pak vyhýbá zcela záměrně.
česká
Ukázky

Znám tě?

179 Kč
Černí baroni aneb válčili jsme za Čepičky
Další vydání známého a oblíbeného díla z pera renomovaného autora a osvědčeného vypravěče Miloslava Švandrlíka vychází opět se všemi původními ilustracemi, které na míru této knize nakreslil Jiří Winter – Neprakta.
česká
Ukázky

Černí baroni aneb válčili jsme za Čepičky

159 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>