Nejprodávanější tituly v roce 2024
romantika

Bod zlomu - 11%
Bill Browning a jeho kolegové jsou sice velmi úspěšnými lékaři, v soukromých životech ale všichni potýkají s problémy, od bezvýchodného vztahu se ženatým mužem po nedostatek času na rodinu.
romantika

Bod zlomu

269 Kč
239 Kč
Co se takhle vzít? - 20%
Je to docela šok, když žena, které jste se v životě nedotkl, v televizi prohlásí, že jste otcem jejího dítěte! Dante se sice dokáže vypořádat s každou situací, s touhle… to bude trochu problém!
romantika
Ukázky

Co se takhle vzít?

69 Kč
55 Kč
Dej mně mého syna! - 20%
Nechtěl být manželem Calypso, nechtěl se s ní milovat a nechtěl se stát otcem jejího dítěte! Jenže vším tím se Axios stal. A byl tomu rád!
romantika
Ukázky

Dej mně mého syna!

69 Kč
55 Kč
Dívka v zrcadle - 11%
Pro jednoho splněný sen, pro druhého noční můra. Hotely, koncertní sály, ustavičné cestování.
romantika
Ukázky

Dívka v zrcadle

314 Kč
279 Kč
Dívka, had, trn - 11%
(2x)

Podmanivá a originální pohádka o prokleté dívce, která může kohokoli otrávit jediným dotekem a která zjišťuje, jaká síla se v její kletbě skutečně skrývá…

Soraya je prokletá.

romantika

Dívka, had, trn

296 Kč
263 Kč
Dluh svatební noci - 20%
Měla to být pomsta… a nakonec to pomsta byla! Před třemi roky nepřišla Helena do kostela, kde na ni Theo čekal u oltáře s připravenými snubními prstýnky. Nepřišla a vystavila ho posměchu celého světa.
romantika
Ukázky

Dluh svatební noci

69 Kč
55 Kč
Dlužíš mi to, princezno! - 20%
Byla to láska a bylo to krásné… Ale nebylo jim to souzeno. Po letech dostal Theo možnost Sofii oplatit všechno, čím se na něm provinila.
romantika
Ukázky

Dlužíš mi to, princezno!

69 Kč
55 Kč
Druhá šance na lásku - 20%
Když se bulvární novinářka Elena zničehonic objeví na večírku na ranči v Mesa Falls, jeho majitel Gage Striker je vzteky bez sebe. Od jejich rozchodu uplynulo již šest let, ale jizvy jsou stále živé.
romantika
Ukázky

Druhá šance na lásku

69 Kč
55 Kč
Důležitější než pomsta - 20%
Haley si byla vědoma toho, že okouzlující Chase Hargrove má nejspíš postranní úmysly, když s ní flirtuje. Bylo jí jasné, že udělá vše pro to, aby se stal novým výkonným ředitelem ve firmě, pro kterou ona dýchá.
romantika
Ukázky

Důležitější než pomsta

69 Kč
55 Kč
Důvody pro manželství - 11%
(1x)
Stydlivá slečna Lenore vede poklidný život na venkově, svědomitě se stará o otce, organizuje večírky svých bratrů a nic jí ke štěstí neschází. Rozhodně netouží po manželství.
romantika

Důvody pro manželství

287 Kč
255 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>