Nejprodávanější tituly v roce 2024
ostatní

Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny - 11%
Veronika a Nikol, autorky populárního blogu Kvítka v bytě, se vracejí s dalšími skvělými nápady a postupy, jak svých pár rostlinek nechat přerůst do domácí džungle.
ostatní

Další kvítka v bytě: Ruce od hlíny

332 Kč
295 Kč
Digitální fotografie - 11%
Nová kniha Digitální fotografie od Scotta Kelbyho přináší ty nejlepší tipy a rady, jak dosáhnout profesionálních snímků.
ostatní

Digitální fotografie

395 Kč
351 Kč
Divadlo Járy Cimrmana po padesátce... - 11%
(1x)

Od založení Divadla Járy Cimrmana uběhlo neuvěřitelných 55 let.

V této knize je zaznamenán kompletní vývoj legendárního souboru od počátků v rozhlasovém pořadu Nealkoholická vinárna U Pavouka přes normalizační nucené přesuny, změnu režimu a odchod Ladislava Smoljaka až po nucené přestávky v účinkování v době koronavirové pandemie. Jde o historii divadla zpracovanou sezonu po sezoně. Je v ní zahrnuto co možná nejvíce zajímavých informací za 55 let jeho působení. Unikátní jsou autentické vzpomínky, které herci poskytli autorovi v průběhu posledních dvou let. Knihu doplňuje řada dobových, dosud nepublikovaných, fotografií a zajímavých dokumentů.

Dá se s nadsázkou říci, že jde o neobjevenou truhlu se spisy o historii DJC, které se jen velmi těžko hledají v takto ucelené podobě.

Nechť vám tato kniha přinese okamžiky radosti i chvíle k zamyšlení.

ostatní

Divadlo Járy Cimrmana po padesátce...

449 Kč
399 Kč
Esterčini otcové - 11%
Dva otcové. Jedna dcera. Tajemství, které převrátí život všech naruby. Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Lange.
ostatní

Esterčini otcové

359 Kč
319 Kč
Gump: Pes, který naučil lidi žít /filmová obálka/ - 11%
(1x)
Film Gump vstupuje do kin již 22. července, a vychází nové vydání knihy s bonusy.
ostatní

Gump: Pes, který naučil lidi žít /filmová obálka/

269 Kč
239 Kč
Island 133 nej... - 11%
(1x)
Kapesní obrazový průvodce po Islandu, není klasickým průvodcem ani fotografickou publikací, je to mozaika krásných a zajímavých míst, která je myšlena jako inspirace nejenom pro lidi, kteří na Islandu ještě nebyli.
ostatní
Ukázky

Island 133 nej...

224 Kč
199 Kč
Jardův jachtařský průvodce Řeckem I. - 11%
První a jediný originální průvodce řeckými vodami v češtině s mnoha vlastními postřehy a doporučeními. Není to nautický průvodce v pravém slova smyslu, mapy jsou použity pro ilustraci míst a případného doporučení či varování v dané lokalitě.
ostatní

Jardův jachtařský průvodce Řeckem I.

621 Kč
552 Kč
Johann Sebastian Bach - 11%
(1x)
Tato monumentální biografie z pera profesora Harvardovy university a ředitele Bachova archivu v Lipsku Christopha Wolffa se okamžitě po svém prvním vydání v USA stala událostí bachovského roku 2000 a o rok později se dostala do finále Pulitzerovy ceny.
ostatní

Johann Sebastian Bach

899 Kč
799 Kč
Kábulská škola krásy - 64%
(1x)
Autorka založila v Kábulu otevřela kadeřnickou školu. Ve své knize nabízí nevšední vyprávění, v němž s vřelostí a humorem líčí životní příběhy žen, jež se sešly proto, aby si společně osvojily umění trvalé ondulace, přátelství a svobody.
ostatní
Ukázky

Kábulská škola krásy

238 Kč
85 Kč
Kaleidoskop šátků - 20%
(1x)
Kniha plná originálnách českých návodů na háčkování / pletení šátků a plédů, které by neměly chybět v šatníku žádné dámy.
ostatní
Ukázky

Kaleidoskop šátků

590 Kč
472 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>