Nejprodávanější tituly v roce 2024
biologie

Od paty k hlavě - 11%
"Kniha o pohybu, kloubech a svalech, ve které se neztratí laik, trenér ani odborník, ale ve které najdou všichni něco nového o těle a jeho fungování."
biologie

Od paty k hlavě

404 Kč
359 Kč
Půjdeš s námi ven? - 11%
Objevujte zázraky přírody ve městě s knihou Půjdeš s námi ven? – hned za dveřmi domu na vás čekají nezapomenutelné zážitky a spousta dobrodružství.
biologie
Ukázky

Půjdeš s námi ven?

332 Kč
295 Kč
Ruka kompletní průvodce - 11%
Od zápěstí až po konečky prstů, od anatomie až po kulturu. Lidská ruka ze všech úhlů pohledu.
biologie
Ukázky

Ruka kompletní průvodce

269 Kč
239 Kč
Stručné dějiny každého z nás - 11%
(1x)
Z této knihy se dozvíme, co všechno už dnes dokážeme vyčíst ze struktury lidských genomů. Jde o podstatu nás samých, o naše předky, o celý náš minulý vývoj a o naši budoucnost – vlastně především o tu.
biologie

Stručné dějiny každého z nás

430 Kč
382 Kč
Tajuplný svět virů a bakterií
Máte doma zvídavé děti? Zajímá je věda a biologie? Kladou vám často všetečné otázky, na které neumíte odpovědět? Nevadí! Kupte jim knihu Tajuplný svět virů a bakterií.
biologie
Ukázky

Tajuplný svět virů a bakterií

283 Kč
Ve víru evoluce - 11%
Kniha MUDr. Ruckého ukazuje na příkladech mnoha nejnovějších vědeckých faktů z biologie, genetiky, chemie, informatiky, paleontologie a dalších oborů, že nové vědecké poznatky evoluční Darwinovu teorii jako vysvětlení vzniku a vývoje života ...
biologie

Ve víru evoluce

314 Kč
279 Kč
Zpomal a podívej se - 11%
Úspěšná kniha Zpomal a pozoruj má své pokračování. V této knize se podíváme na 40 úžasných událostí v podobě příběhů vyprávěných krok za krokem.
biologie

Zpomal a podívej se

341 Kč
303 Kč
Atlas hub - 11%
Populárně-naučný průvodce vybranými druhy jedlých, nejedlých a jedovatých hub, které můžete v naší přírodě najít nejen v lesích, ale i na loukách či v parcích, a to po celý rok.
biologie

Atlas hub

269 Kč
239 Kč
Co je život ? - 11%
(1x)
V nejrůznějších formách život najdeme na souši i v oceánech, ve vzduchu i pod zemí, v termálních pramenech i na vrcholcích hor. O životě víme mnohé, ale řešení té nejdůležitější otázky nám nadále uniká.
biologie

Co je život ?

349 Kč
310 Kč
Evoluce3 - 11%
Monografie přístupnou formou pojednává o několika zásadních otázkách moderní evoluční biologie. Soustředí se zejména na problematiku evolvability a dokládá, že evoluci podléhá i samotná schopnost se vyvíjet.
biologie
Ukázky

Evoluce3

315 Kč
280 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 118 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 12 > >>