Upečte si spolu s Josefem a Terezou klasické narozeninové dorty, vynikající řezy na plech nebo jablečné koláče, ale i výzvy v podobě žloutkových věnečků a bezlepkového chleba.
Jsou dvě. Jedna černovláska, druhá blondýna. Ale mnohem víc mají společného.
Oběma je jim „něco přes pade”, profesionálně se věnují jídlu a zdravé štíhlosti. Jedna jako obezitoložka, druhá jako gastronomická novinářka a kuchařka.
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje 762 fotografií a 431 receptů krok za krokem je přehledně řazeno do 23 kapitol.
Pokud už jste propadli kouzlu původních odrůd ovoce a zeleniny, nebo je teprve objevujete, kniha Herbář ze zahrady přímo na talíř 3 vám odhalí jejich fascinující svět.
První designový průvodce po nejlepších pražských kavárnách. Splněný sen jedné obyčejné holky, která se zamilovala do světa výběrové kávy. #instafriendly
Jedenácté vydání publikace Nejlepší vína České republiky - Průvodce 2024-2025 představuje 174 špičkových vinařství z Čech a Moravy. Úspěšná publikace se každý rok stává napjatě očekávaným cenným zdrojem objektivních a nezávislých informací.