Původní odrůdy, láskyplná péče, naslouchání přírodě a skvělé recepty, ve kterých všechny plodiny spotřebujeme. To je Herbář ze zahrady přímo na talíř. Už podruhé!
Publikace obsahuje celkový rejstřík ke všem devíti svazkům Květeny České republiky. Skládá se ze dvou částí, rejstříku vědeckých jmen a rejstříku českých jmen.
Atlas obsahuje fotografie 450 druhů parožnatek, mechorostů,
plavuní, kapraďorostů a semenných rostlin,
které můžeme najít v našich stojatých a tekoucích vodách,
nebo na střídavě zaplavovaných, podmáčených
či silně vlhkých stanovištích.
Pokud už jste propadli kouzlu původních odrůd ovoce a zeleniny, nebo je teprve objevujete, kniha Herbář ze zahrady přímo na talíř 3 vám odhalí jejich fascinující svět.
Kniha světoznámého lesníka a autora bestsellerů Petera Wohllebena a renomovaného biologa prof. Pierra L. Ibische vám otevře oči ohledně toho, co se v lesích skutečně děje – a proč je čas změnit způsob, jakým o lesích přemýš¬líme. Zásadní čtení pro ka
V publikaci je uvedeno více než sto běžných divoce rostoucích jedlých druhů rostlin. Obecné úvodní kapitoly obsahují informace o určování jednotlivých druhů, o správném sběru i bezpečné konzumaci.
Všechno, co zajímá pěstitele ovoce, a to začátečníky i pokročilé, je shrnuto v knize Ing. Radoslava Šrota, který v odpovědích na otázky radí, jak ovoce ošetřovat, rozmnožovat a chránit před chorobami a škůdci.
Všechno, co zajímá milovníky růží i pokročilé pěstitele, je shrnuto v knize renomovaného "krále růží", zahradníka Viléma Waltra. Radí, jak růže ošetřovat, rozmnožovat a chránit před chorobami a škůdci.